Actueel aanbod
Aan/verhuur
Taxaties
Consultancy
Transacties
Kwaliteit
U zoekt ?
Nieuws
 
www.nvmbog.nl www.boglimburg.nl
Budel - De la Minestraat 22
 
Te huur
Kenmerken:
Type Bog: Circa 3.500 m² opslagruimte, gelegen in het bedrijfspand van PV Transport. Deelhuur in kleinere gedeelten is onder voorwaarden bespreekbaar!
Bouwjaar:
Oppervlakte: 3.500 m²
Vraagprijs: € 38,00 p.m² / p.j. excl. BTW
Algemene informatie
Circa 3.500 m² opslagruimte, gelegen in het bedrijfspand van PV Transport. Deelhuur in kleinere gedeelten is onder voorwaarden bespreekbaar!
 
Oppervlakte
De totale oppervlakte van de ruimte is circa 3.500 m².

Voor het huren van kleinere metrages zal een nog nader vast te stellen opslag op de huurprijs worden berekend.
 
Locatie
De locatie van de opslagruimte is direct aan de grens van de provincie Noord-Brabant en Limburg. De locatie is tevens gelegen direct aan de grens Nederland-België. Er zijn prima aansluitingen op de A2 (richting Amsterdam en Maastricht), alsmede ook richting Venlo en het Duitse achterland middels de A67. Ook het Belgische achterland is goed bereikbaar middels aansluitingen richting Hamont en Antwerpen.
Ten aanzien van openbaar vervoer zijn er in de directe omgeving twee treinstations, te weten Weert en Maarheeze.
 
Bereikbaarheid
De locatie is prima bereikbaar door haar centrale ligging aan de verkeersader van het bedrijvenpark. Airpark Cranendonck is via alle mogelijke manieren en vanuit alle mogelijke richtingen gemakkelijk te bereiken. Met de auto, het openbaar vervoer en zelfs met het vliegtuig. De A2 is in een mum van tijd bereikbaar, busstation in de nabijheid en treinstations in Weert en Maarheeze.
 
Parkeren
Parkeren kan op eigen terrein aan de voorzijde. Het terrein is omheind en verhard en heeft een toegangspoort aan de voorzijde.
 
Bestemming
De bestemming van het pand is Bedrijfsdoeleinden B. Op ons kantoor en op de website van Airpark Cranendonck zijn de bestemmingsplanvoorschriften ter inzage.
 
Indeling object:
DIENSEN PV TRANSPORT

De opslagruimte maakt deel uit van het bedrijfspand van PV transport. Wellicht gemakkelijk; u kunt gebruik maken van de diensten van PV transport.
Zo zijn er o.a.:
- Heftrucks en elektrische palletwagens
- Eigen garage voor onderhoud en reparatie aan vrachtauto’s

PV Transport kan met haar eigen wagenpark voor u alle producten vervoeren m.u.v. losgestorte goederen en koelvervoer. Natuurlijk kunnen ze dit wel voor u arrangeren.
Zij zijn gespecialeerd in FTL’s en groupagezendingen naar alle markten binnen Europa. Een ander specialisme ligt op het vervoer van en naar Zwitserland.
Vooral voor de deelzendingen van en naar bestemmingen in Nederland en België, zijn zij voor u een zeer interessante partij.

INDELING
Open opslagruimte van circa 3.500 m² met een vrije hoogte van 11 meter. De hoogte tot aan de onderzijde van het dak bedraagt circa 12 meter.

Er zijn prima mogelijkheden voor laden en lossen middels 4 loaddocks met levellers aan de voorzijde van het pand. Tevens is er op maaiveldniveau nog een vijfde sectionaalpoort.

De ruimte is afgewerkt met heaters, ventilatoren, TL-verlichting en een betonvloer (met een capaciteit van 4.000 kg/m², geïsoleerd).

De kantine van PV transport is bestemd voor gezamenlijk gebruik. Verder zijn er brandslanghaspels, een contract voor ongediertebestrijding en een nooddeur.

Bij de te huren opslagruimte behoort géén buitenterrein.

Het terrein is afgezet met hekwerk, een toegangspoort aan de voorzijde en er is camerabeveiliging.

Informeer naar de mogelijkheden voor deelhuur en/of de diensten van PV transport.
 
 
 
   
Klik hier voor de website van funda in business