Contact opnemen

0495 451002
Stuur een e-mail

Wilt u liever dat wij u bellen?
Deel deze pagina

Maarten Kirkels van Hermans Bedrijfsmakelaars Lid RICS

Onlangs heeft Maarten Kirkels zijn accreditatie in ontvangst mogen nemen van zijn RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) accreditatie op de Provada in Amsterdam. Sinds 01 oktober 2015 is Maarten tevens geregistreerd als één van de 163 RICS Registered Valuers. Dit betekent dat het onderdeel Valuation (taxaties) binnen de stroming Commercial Property Practice op het hoogste niveau behaald is, waardoor onze taxaties op de hoogste standaarden worden uitgevoerd.

Maarten Kirkels MRICS RT RMT BRE RRV is gecertificeerd makelaar en taxateur o.z. en directeur van Hermans Bedrijfsmakelaars gevestigd te Weert. Maarten Kirkels is een van de weinige RICS leden in midden-Limburg. Alle leden van het RICS werken met de zelfde waarden en normen, tevens zijn ze verenigd in een betrouwbaar en functioneel netwerk. Met deze accreditatie is ons kantoor gekwalificeerd om taxaties conform de laatste richtlijnen, vereisten en kwalificaties uit te voeren.

Informatie over de RICS:

RICS werd in 1868 opgericht in het Verenigd Koninkrijk. In 1881 werd de RICS koninklijk erkend. RICS-leden zijn bekend als chartered surveyors en zijn herkenbaar aan het predikaat achter hun naam – FRICS (Fellow van de RICS) of MRICS (Member van de RICS).

RICS is een wereldwijde organisatie van vastgoedprofessionals met het internationaal hoofdkwartier in Londen en kantoren in Brussel, Dubai, Hong Kong, New York en Sydney. Tevens zijn er circa 91.000 RICS professionele leden verdeeld over 146 landen waarvan 717 in Nederland. De RICS heeft meer dan 64.000 RICS kandidaat- en studentleden. De RICS heeft 500 researchpapers en beleidsdocumenten betreffende de sector per jaar. Tevens heeft de RICS 160 specialismen, die in 21 vakgebieden georganiseerd zijn.

Als haar belangrijkste rol ziet de RICS regulering en promotie van de professie, handhaving van de hoogste normen op het gebied van opleiding en beroepsuitoefening, bescherming van klanten en consumenten door een strikte gedragscode en levering van onpartijdige adviezen, analyses en richtsnoeren.

Het Red Book van de RICS (RICS Appraisal and Valuation Standards) bevat verplichte regels, ‘best practice’ handleidingen en relevant commentaar waaraan alle RICS-leden zich dienen te houden bij taxaties. Het is voor het eerst gepubliceerd in 1980 en wordt continue bijgehouden. Veranderingen moeten worden goedgekeurd door de RICS Valuation Faculty Board (bron: www.rics.org)