Terug naar de resultaten
Sint Antoniusstraat 1 C in Baexem 6095 AK

Sint Antoniusstraat 1 c

6095 AK Baexem
Vraagprijs € 155.000,- k.k. Huurprijs € 995,- p.m. Onder optie

Omschrijving

Dit multifunctionele bedrijfspand van totaal 361 m² is gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein in de kern Baexem. Op circa 10 minuten afstand zijn de op- en afritten A2 Eindhoven-Maastricht gelegen. Binnen 12 minuten bereikt u de op- en afritten van de A73.

Op circa 5 autominuten is de kern Heythuysen gelegen. Baexem heeft een lokaal verzorgingsniveau met onder andere een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 440 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Dit multifunctionele bedrijfspand van totaal 361 m² is gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein in de kern Baexem. Op circa 10 minuten afstand zijn de op- en afritten A2 Eindhoven-Maastricht gelegen. Binnen 12 minuten bereikt u de op- en afritten van de A73.

Op circa 5 autominuten is de kern Heythuysen gelegen. Baexem heeft een lokaal verzorgingsniveau met onder andere een bakkerij, slager, cafetaria en supermarkt. Het pand is goed bereikbaar door de centrale ligging in de kern Baexem, op het bedrijventerrein, bereikbaar via de doorgaande weg vanaf de N280. Zowel Weert als Roermond zijn gemakkelijk met eigen vervoer of openbaar vervoer bereikbaar. Er zijn een aantal bushaltes op zeer korte loopafstand gelegen.

Bijzonderheden
- Diverse invullingen mogelijk;
- Ruim van opzet;
- Diverse dorpskernen alsmede A2 en A73 op korte afstand gelegen.

BEGANE GROND
Middels het buitenterrein met diverse parkeerplaatsen is de entree bereikbaar.
De lichte entreehal is voorzien van veel glas voor daglichttoetreding, een tegelvloer, meterkast, cv-ruimte en sanitaire groep met voorportaal en 2 toiletruimten.

Er is toegang tot een bergruimte (voormalige DOKA) welke is voorzien van een betonvloer, systeemplafond, radiator, spoelbak en diverse stroomaansluitingen alsmede toegang tot de gang welke toegang verschaft tot de bedrijfsruimte alsmede overige kantoren. Deze ruimte is circa 20 m² groot.

Gang met laminaatvloer, raam met zicht op het buitenterrein, radiatoren, geschilderde metselwerk wanden, systeemplafond met TL-verlichting en toegang tot de eerdergenoemde bergruimte, de bedrijfsruimte of kantoren.

De bedrijfsruimte is circa 116 m² groot, afgewerkt met een geschilderde betonvloer, geschilderde metselwerkwanden, systeemplafond met TL-verlichting, spoelbak, radiatoren ter verwarming en diverse stroompunten.
Er is een separate bergruimte van 13 m² aanwezig.

Doorgang naar een expeditie ruimte (totaal 43 m²) met betonvloer, 2 bergruimten voor diverse gevaarlijke stoffen en een schuifdeur voor het aanleveren van goederen.

De kantoren zijn zowel vanuit de gang alsook vanuit de bedrijfsruimte te bereiken.

Het kantoor grenzend aan de bedrijfsruimte is circa 43 m² groot en voorzien van een laminaatvloer, systeemplafond met verlichting, deels geschilderde metselwerk wanden, deels geschilderde stucwerk wanden, radiator, raam aan de achterzijde van het pand en een deur naar het buitenterrein. Er is een extra spreekkamer/bergruimte van 13 m² beschikbaar in deze ruimte. Ook deze ruimte is voorzien van een laminaatvloer en systeemplafond met verlichting.

Er is een deur naar de keuken/kantine (20 m²) alwaar een eenvoudig keukenblok (met close-in-boiler) opgesteld is. Verder is de ruimte afgewerkt met kunststof vloerafwerking, een drietal ramen met zicht op het buitenterrein welke zorgen voor prettige daglichttoetreding alsmede een radiator, stucwerk wanden en een systeemplafond met verlichting.

De laatste ruimte grenst aan de keuken/kantine en kan dienen als kantoorruimte. De ruimte is 35 m², voorzien van een laminaatvloer, een tweetal ramen, radiatoren en een systeemplafond met TL-verlichting.

BUITENTERREIN
Het buitenterrein is voorzien van klinkerverharding en biedt parkeerruimte aan diverse auto’s.
Overdracht Status Onder optie Vraagprijs € 155.000,- kosten koper Huurprijs € 995,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1978 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 440 m² Perceeloppervlakte 885 m² Oppervlakte kantoorruimte 79 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
361 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
79 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring