Terug naar de resultaten
Dorpsplein 3 in Beegden 6099 AS

Dorpsplein 3

6099 AS Beegden
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

In de dorpskern van Beegden bieden wij deze kleinschalige praktijk- annex kantoorruimte aan. Het pand is te bereiken via de achterzijde van de winkelstrip aan het Dorpsplein. Het Dorpsplein kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid, zichtlocatie en royale parkeergelegenheid (gratis) aan de voorzijde van het plein. Beegden maakt onderdeel uit van de gemeente Maasgouw en is gunstig gelegen ten...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 150 m² In units vanaf 150 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

In de dorpskern van Beegden bieden wij deze kleinschalige praktijk- annex kantoorruimte aan. Het pand is te bereiken via de achterzijde van de winkelstrip aan het Dorpsplein. Het Dorpsplein kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid, zichtlocatie en royale parkeergelegenheid (gratis) aan de voorzijde van het plein. Beegden maakt onderdeel uit van de gemeente Maasgouw en is gunstig gelegen ten opzichte van de snelweg A2.

Bijzonderheden:
• Ideaal voor de startende ondernemer;
• Eigen toiletvoorziening;
• Eigen entree.

ALGEMEEN
Leuke, kleinschalige kantoor-/praktijkruimte met archiefruimten van in totaal circa 150 m² op een centrale locatie met volop parkeergelegenheid voor de deur!

INDELING EN INRICHTING

Entree middels dubbele deur naar de grote open ruimte, voorzien van vloerbedekking, separate toiletruimte en meterkast. Het plafond is uitgevoerd in spuitwerk en de wanden zijn uitgevoerd in lichte tinten. Vanuit de grote open ruimte is er middels een rolluik toegang tot de achtergelegen archiefruimten.

Op de foto's ziet u nog een doorgang naar de horecaruimte op de verdieping. Deze zal komen te vervallen. Verhuurder zal een afscheiding maken tussen deze afgescheiden ruimte, gang en de te verhuren ruimte. De afgescheiden ruimte en de gang zullen gaan toebehoren aan de ruimte op de begane grond (maaiveldniveau Dorpsplein 3).
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1979 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 150 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 150 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
150 m²
In units vanaf
150 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Toilet, verwarming

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.