Hermans Bedrijfsmakelaars B.V.

Wilhelminasingel 267
6001 GS Weert
Tel: 0495-451002
info@hermans-bedrijfsmakelaars.nl
Bovenste straat 6, 6101 EK Echt, Winkelruimte (BOG) Vraagprijs € 410.000,- k.k. Huurprijs op aanvraag
Bovenste Straat 6 in Echt 6101 EK

Omschrijving

Nette casco winkelruimte van circa 501 m², gelegen in het centrum winkelgebied van Echt. Echt heeft een regionaal verzorgend karakter, waarbij men alle dagelijkse boodschappen kan verkrijgen en nog gratis kan parkeren!

Van landelijke ketens tot lokale toppers, een heel divers aanbod aan detaillisten en horecagelegenheden staan tot uw beschikking in Echt, waarbij de Bovenste Straat als A1-locatie kan worden aangemerkt.

Echt is gelegen aan de A2 met een directe aansluiting op de A73, hetgeen de bereikbaarheid vergroot.

Op circa 5 minuten loopafstand zijn diverse bushaltes bereikbaar. Er is tevens een treinstation gelegen in Echt. Het dichtstbijzijnde intercity treinstation is gelegen in Sittard.

Bijzonderheden
- Het geheel kan naar eigen wens nader afgewerkt worden!
- A1 winkellocatie;
- Er zijn diverse gratis parkeergelegenheden.

BEGANE GROND

Middels een dubbele toegangsdeur aan de voorzijde van het pand is de thans volledig open winkelruimte bereikbaar. Er is een aluminium winkelpui voorzien met beglazing voor optimale etalagemogelijkheden.

In 2016 zijn er een aantal werkzaamheden verricht om tot de huidige casco staat te komen. Zaken als vloerafwerking, wandafwerking, plafond, koelen/verwarmen en verlichting zijn dus geheel naar eigen wens, smaak en budget te realiseren!
De meterkast is tevens voorzien en aan de voorzijde van de winkelruimte gelegen. Aan de achterzijde van de winkelruimte is er middels dubbele openslaande deuren toegang tot een brandgang alwaar de mogelijkheid is tot laden en lossen middels rolcontainers.

EERSTE VERDIEPING

Middels een vaste trap is de eerste verdieping van circa 50 m² te bereiken.

Deze verdieping is verdeeld in een tweetal ruimten met keukenblokje en toiletruimte. De afwerking van deze ruimten mag een update krijgen.


** Dit object is een onderdeel van een grotere portefeuille, voornamelijk bestaande uit winkelpanden al dan niet met bovengelegen verdiepingen in Echt. Een aantal van deze objecten binnen de portefeuille is tevens in verhuurde staat. Bij vragen staan we u graag te woord. **
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 410.000,- kosten koper Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1960 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 501 m² Verkoopoppervlakte 452 m² Frontbreedte 965 cm Energie Energieklasse D Energieindex 1.39 Energie einddatum 29-08-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 501 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. Casco Welstandsklasse A1