Hermans Bedrijfsmakelaars B.V.

Wilhelminasingel 267
6001 GS Weert
Tel: 0495-451002
info@hermans-bedrijfsmakelaars.nl
Bovenste straat 69 a, 6101 EJ Echt, Winkelruimte (BOG) Prijs op aanvraag Huurprijs op aanvraag
Bovenste Straat 69 A in Echt 6101 EJ

Omschrijving

Commerciële ruimte met onzelfstandige bovenwoning gelegen in het kernwinkelgebied van Echt.

Echt heeft een regionaal verzorgend karakter, waarbij men alle dagelijkse boodschappen kan verkrijgen en nog gratis kan parkeren! Van landelijke ketens tot lokale toppers, een heel divers aanbod aan detaillisten en horecagelegenheden staan tot uw beschikking in Echt, waarbij de Bovenste Straat als A1 locatie kan worden aangemerkt. Echt is gelegen aan de A2 met een directe aansluiting op de A73, hetgeen de bereikbaarheid vergroot. Op circa 5 minuten loopafstand zijn diverse bushaltes bereikbaar. Er is tevens een treinstation gelegen in Echt. Het dichtstbijzijnde intercity treinstation is gelegen in Sittard.

Bijzonderheden
- Het geheel kan naar eigen wens nader afgewerkt worden!
- A1 winkellocatie;
- Diverse invullingen mogelijk in de categorie detailhandel, dienstverlening, kantoor, maatschappelijk of horeca categorie 1.

BEGANE GROND

Entreedeur in het midden van het pand met aan beide zijden ramen. In de open ruimte, voorzien van een tegelvloer en airco-units is de opgang naar de bovenwoning/kamers gesitueerd.
Verder is er een sanitaire groep beschikbaar met een drietal toiletruimten en een voorportaal.
De keuken is aan de achterzijde gelegen, welke tevens in contact staat met een portaal, bergruimten en garage.
Op de eerste verdieping is er een overloop met toegang tot sanitaire ruimte en een tweetal kamers aan de voorzijde.

** Dit object is een onderdeel van een grotere portefeuille, voornamelijk bestaande uit winkelpanden al dan niet met bovengelegen verdiepingen in Echt. Een aantal van deze objecten binnen de portefeuille is tevens in verhuurde staat. Bij vragen staan we u graag te woord. **
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1885 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 211 m² Verkoopoppervlakte 70 m² Perceeloppervlakte 299 m² Frontbreedte 721 cm Energie Energieklasse C Energieindex 1.27 Energie einddatum 04-09-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1