Hermans Bedrijfsmakelaars B.V.

Wilhelminasingel 267
6001 GS Weert
Tel: 0495-451002
info@hermans-bedrijfsmakelaars.nl
Bovenste straat 8, 6101 EK Echt, Winkelruimte (BOG) Vraagprijs € 185.000,- k.k. Huurprijs op aanvraag
Bovenste Straat 8 in Echt 6101 EK

Omschrijving

Winkelruimte van circa 138 m², gelegen in het kernwinkelgebied van Echt. Echt heeft een regionaal verzorgend karakter, waarbij men alle dagelijkse boodschappen kan verkrijgen en nog gratis kan parkeren!

Van landelijke ketens tot lokale toppers, een heel divers aanbod aan detaillisten en horecagelegenheden staan tot uw beschikking in Echt, waarbij de Bovenste Straat als A1 locatie kan worden aangemerkt.

Echt is gelegen aan de A2 met een directe aansluiting op de A73, hetgeen de bereikbaarheid vergroot.
Op circa 5 minuten loopafstand zijn diverse bushaltes bereikbaar. Er is tevens een treinstation gelegen in Echt. Het dichtstbijzijnde intercity treinstation is gelegen in Sittard.

Bijzonderheden
- A1 winkellocatie;
- Er zijn diverse gratis parkeergelegenheden in de omgeving beschikbaar.
- Heteluchtgordijn en cv ketel/radiatoren in magazijn/pantry.

BEGANE GROND

Een fraaie hoge glazen winkelpui aan de voorzijde van het pand is uitermate geschikt om uw waar uit te stallen.
Een enkele toegangsdeur geeft toegang tot de winkelruimte van circa 138 m² met houten vloerafwerking, een pantry, cv-kast en toiletruimte.

De ruimte is in principe instapklaar te noemen. Na het aanbrengen van kleuren in huisstijl kan de ruimte in gebruik genomen worden.

De meterkast is tevens voorzien en aan de voorzijde van de winkelruimte gelegen. Er is géén laad- en losmogelijkheid aan de achterzijde van het pand.

** Dit object is een onderdeel van een grotere portefeuille, voornamelijk bestaande uit winkelpanden al dan niet met bovengelegen verdiepingen in Echt. Een aantal van deze objecten binnen de portefeuille is tevens in verhuurder staat. Bij vragen staan we u graag te woord. **
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 185.000,- kosten koper Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1952 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 138 m² Verkoopoppervlakte 126 m² Frontbreedte 580 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 138 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. Casco Welstandsklasse A1