Terug naar de resultaten
Bovenste Straat 10 in Echt 6101 EK

Bovenste straat 10

6101 EK Echt
Vraagprijs € 155.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Onzelfstandige bovenwoning met winkelruimte van circa 108 m² op de begane grond, gelegen in het kernwinkelgebied van Echt. Echt heeft een bovenlokaal verzorgend karakter, waarbij men alle dagelijkse boodschappen kan verkrijgen en nog gratis kan parkeren! Van landelijke ketens tot lokale toppers, een heel divers aanbod aan detaillisten en horecagelegenheden staan tot uw beschikking in Echt,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 108 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Onzelfstandige bovenwoning met winkelruimte van circa 108 m² op de begane grond, gelegen in het kernwinkelgebied van Echt. Echt heeft een bovenlokaal verzorgend karakter, waarbij men alle dagelijkse boodschappen kan verkrijgen en nog gratis kan parkeren!

Van landelijke ketens tot lokale toppers, een heel divers aanbod aan detaillisten en horecagelegenheden staan tot uw beschikking in Echt, waarbij de Bovenste Straat als A1 locatie kan worden aangemerkt.
Echt is gelegen aan de A2 met een directe aansluiting op de A73, hetgeen de bereikbaarheid vergroot.
Op circa 5 minuten loopafstand zijn diverse bushaltes bereikbaar. Er is tevens een treinstation gelegen in Echt. Het dichtstbijzijnde intercity treinstation is gelegen in Sittard.

De winkelruimte op de begane grond is met beperkte aanpassingen weer snel in gebruik te nemen, maar de bovenwoning en de tuin dienen volledig te worden aangepast aan de hedendaagse eisen ten aanzien van energetisch besparende maatregelen, maar ook als het gaat om keuken, sanitair, installaties en de totale afwerking.

Bijzonderheden
- Het geheel wordt “as is” geleverd, doch leeg en ontruimd;
- Hele diepe tuin aan de achterzijde, midden in het centrum.

BEGANE GROND
Winkelruimte
Fraaie winkelruimte met courante frontbreedte van 6 meter, overdekte entree middels een luifel en een grote glazen pui. De winkelruimte is voorzien van een systeemplafond met armaturen, wandafwerking, Novilon vloer en een ijzeren inbraakgordijn aan de voorzijde. Een deur aan de achterzijde komt uit op de binnenplaats.

Vanuit de winkelruimte is er een deur naar een kleine binnenplaats. Aangrenzend aan deze binnenplaats is er een schuur/berging bereikbaar, met daarachter een hele diepe tuin. Deze tuin is momenteel nog in open verbinding met het object aan de linkerzijde en koper dient (indien gewenst zelf zorg te dragen voor een afscheiding).

Bovenwoning
Via een vaste trap in de winkelruimte is de centrale overloop op de eerste verdieping bereikbaar met een toiletruimte, keuken en rechthoekige woonkamer met schouw en de opstelling van de cv-ketel. De gesloten is voorzien van een gedateerde keukenopstand en dient te worden gemoderniseerd.

De tweede verdieping bestaat uit een overloop, badkamer met klein zitbad en wastafel, alsmede een drietal slaapkamers met dakramen.

Algemeen
Het pand staat al enige jaren leeg en is nimmer door de verkoper zelf gebruikt. In de prijsstelling hebben wij rekening gehouden met het feit dat verkoper geen garanties kan afgeven voor het functioneren van de installaties, danwel voor andere eigenschappen van het object. Het geheel dient volledig te worden gerenoveerd.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 155.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1900 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 108 m² Verkoopoppervlakte 108 m² Perceeloppervlakte 356 m² Frontbreedte 6000 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
108 m²
Verkoop vloeroppervlakte
108 m²
Frontbreedte
6000 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring