Terug naar de resultaten
Roggelseweg 6 A in Haelen 6081 CT

Roggelseweg 6 a

6081 CT Haelen
Huurprijs € 695,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Deze kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping van een complex omvattende een Kruidvat-vestiging en een vestiging van Slender You Fit. Het geheel is gelegen in de dorpskern van Haelen, omgeven door winkels, al dan niet in combinatie met woonruimte en een parkeerterrein aan de voorzijde en achterzijde. Het centrum van Haelen heeft een lokaal verzorgingsniveau. Het object is goed bereikbaar,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 142 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Deze kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping van een complex omvattende een Kruidvat-vestiging en een vestiging van Slender You Fit. Het geheel is gelegen in de dorpskern van Haelen, omgeven door winkels, al dan niet in combinatie met woonruimte en een parkeerterrein aan de voorzijde en achterzijde. Het centrum van Haelen heeft een lokaal verzorgingsniveau.

Het object is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Goede aansluiting naar de steden Roermond, Weert en Venlo door de provinciale wegen N280 ( Roermond en Weert) en de N273 (Venlo). Een bushalte is recht voor de kantoorruimte gelegen en het dichtstbijzijnde
NS-intercitystation is het station van Roermond (10km).

Bijzonderheden
- Courante maatvoering;
- Zichtlocatie nabij Kruidvat en geldautomaat van de Rabobank;
- Op openbaar terrein zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen gelegen. Deze zijn gelegen aan de overzijde van het object, alsmede langs de openbare weg.

INDELING
Entree op de begane grond aan de voorzijde van het complex alwaar een trap naar de verdieping gesitueerd is. Er is een ruime entreehal met tegelvloer en meterkast. Op de eerste verdieping is er een centrale gang met toegang tot alle vertrekken.

In totaal zijn er drie separate kantoorruimten gelegen, waarvan één voorzien is van een pantry.
De kantoren zijn fraai afgewerkt met vloerbedekking, kabelgoten en systeemplafonds met armaturen. De kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium. De wanden zijn uitgevoerd in lichte tinten.

Er is een sanitaire groep bereikbaar met voorportaal en twee separate toiletten. Het voorportaal is voorzien van een wastafel.

Op het grootste kantoor is er een klein portaal met een spiltrap naar de grote zolderverdieping, ideaal als opslag voor archiefruimte.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 695,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1973 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 142 m² Diversen Locatie Winkelcentrum Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk, goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
142 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring