Terug naar de resultaten
Napoleonsweg 62 A in Haelen 6081 AD

Napoleonsweg 62 a

6081 AD Haelen
Huurprijs op aanvraag Verhuurd

Omschrijving

Op een goed bereikbare locatie, aan de rand van Haelen wordt een bedrijfsruimte van circa 180m² (inclusief kantoorruimte) en een verdiepingsvloer van circa 250m², voor de verhuur aangeboden. Het object is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er zijn prima ontsluitingen naar de steden Roermond, Weert en Venlo door de provinciale wegen N280 (Roermond en Weert) en de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 450 m² In units vanaf 419 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op een goed bereikbare locatie, aan de rand van Haelen wordt een bedrijfsruimte van circa 180m² (inclusief kantoorruimte) en een verdiepingsvloer van circa 250m², voor de verhuur aangeboden.

Het object is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er zijn prima ontsluitingen naar de steden Roermond, Weert en Venlo door de provinciale wegen N280 (Roermond en Weert) en de N273 (Venlo). Een bushalte is rechts van de bedrijfsruimte gelegen en het dichtstbijzijnde NS-intercitystation is het station van Roermond (10 km).

Bijzonderheden
- Flexibele indelingsmogelijkheden;
- Aantrekkelijke huurprijs;
- Ligging nabij diverse uitvalswegen;
- Het terrein recht voor de bedrijfsruimte mag worden gebruikt om te parkeren, met dien verstande dat de linker bedrijfsruimte voor diens huurder bereikbaar moet zijn.

BEDRIJFSRUIMTE 1 - VERHUURD
Het bedrijfspand is gelegen op een perceel waar drie andere units zijn gesitueerd. Rechts van het bedrijfspand is een kantoor gelegen, thans in gebruik als fysiotherapiepraktijk. Aan de linkerzijde is een bedrijfshal gelegen welke tevens gebruik maakt van dezelfde toegangspoort tot het terrein als het bedrijfspand dat wij nu te huur aanbieden.

Het perceel is door een handmatig te bedienen schuifpoort bereikbaar. Middels een handmatig bedienbare sectionaalpoort of loopdeur is de linker bedrijfsruimte te betreden. De rechter bedrijfsruimte is ook te betreden via een eigen sectionaalpoort en loopdeur, tevens is er een interne doorgang vanuit de linker bedrijfsruimte naar de rechter bedrijfsruimte.

De linker bedrijfsruimte is circa 279m² groot, waarbij er nog een werkplaats is met verlaagd plafond van
circa 192m² en een opslag met hetzelfde verlaagde plafond. De linker bedrijfsruimte wordt verwarmd door middel van een heater.

De werkplaats wordt verwarmd middels radiatoren. In deze ruimte is een perslucht haspel aanwezig en de ruimte wordt verlicht middels inbouw TL-armaturen. De werkplaats en bedrijfsruimte worden gescheiden door middel van 3 grote verschuifbare delen. De opslag welke via de werkplaats bereikbaar is, is eveneens voorzien van een verlaagd plafond met inbouw TL-armaturen, deze ruimte wordt verwarmd door middel van radiatoren.

BEDRIJFSRUIMTE 2 - BESCHIKBAAR
De rechter bedrijfsruimte is 126m² en is voorzien van een kantoor en opslag. Het kantoor en de opslag hebben een verlaagd plafond en zijn voorzien van inbouw TL-armaturen, de ruimten worden verwarmd middels radiatoren. Het kantoor is 31m² de opslag is 43m². Het kantoor is bereikbaar middels een enkele deur, de opslag is bereikbaar middels een dubbele deur en garage poort. Aan rechterzijde is een toilet met wasruimte gesitueerd, het toilet is voorzien van een duoblok toilet en de wasruimte heeft en RVS wasbak, de ruimte is volledig betegeld. In dit gedeelte is tevens een vluchtweg van de aangrenzende praktijkruimte.

Middels een trap in de rechter hal is de eerste verdieping (250 m²) bereikbaar, deze is gelegen boven het kantoor en de opslag in de rechterhal en boven de werkplaats en opslag van de linker hal, uitgevoerd in houten balklaag met underlayment platen. Deze verdiepingsvloer kan tevens als opslagruimte gebruikt worden.

BUITENTERREIN
Aan de voorzijde van de bedrijfsruimte is er een verhard terrein gelegen. Dit terrein mag worden gebruikt voor het rangeren van- en naar de bedrijfsruimten. In beginsel is het terrein niet bedoeld voor het stallen/opslaan van goederen. Wel is het mogelijk om auto's van personeel/bezoekers te parkeren recht voor de te huren bedrijfsruimte, met dien verstande dat de bedrijfsruimte aan de linkerzijde te allen tijde bereikbaar dient te zijn. Het totale terrein is voorzien van een afscheiding middels een hekwerk en een gezamenlijke toegangspoort.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1985 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 450 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 419 m² Oppervlakte kantoorruimte 31 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 419 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
419 m²
In units vanaf
419 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
31 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.