Terug naar de resultaten
Windmolenbosweg 24 in Haelen 6081 PE

Windmolenbosweg 24

6081 PE Haelen
Huurprijs € 2.990,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Een fraai vormgegeven, nieuw bedrijfscomplex uit 2017 is gelegen op Bedrijventerrein Windmolenbos te Haelen. Het geheel omvat in totaal 785 m² bedrijfsruimte, waarbij verhuur vanaf 530 m² (achterste, grootste bedrijfsruimte) bespreekbaar is.

Dit object is gelegen op het representatieve Bedrijventerrein Windmolenbos, dat wordt gekenmerkt door hoogwaardige bedrijfsgebouwen en een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 785 m² In units vanaf 530 m²
Lees meer

Omschrijving

Een fraai vormgegeven, nieuw bedrijfscomplex uit 2017 is gelegen op Bedrijventerrein Windmolenbos te Haelen. Het geheel omvat in totaal 785 m² bedrijfsruimte, waarbij verhuur vanaf 530 m² (achterste, grootste bedrijfsruimte) bespreekbaar is.

Dit object is gelegen op het representatieve Bedrijventerrein Windmolenbos, dat wordt gekenmerkt door hoogwaardige bedrijfsgebouwen en een Veiligheidskeurmerk. De locatie is prima bereikbaar door haar ligging aan de verkeersader van het bedrijvenpark. De N273 is op zéér korte afstand gelegen en zorgt voor een goede aansluiting op diverse N-wegen, het Belgische- en Duitse achterland alsmede de op- en afritten van de A2 Eindhoven-Maastricht.

Bijzonderheden
- Modern en jong pand;
- Vloerverwarming;
- Lichtstraten voor een prettige werkomgeving;
- Voorzien van een optimaal isolatiepakket, waardoor het een energiezuinig geheel is;
- Zeer goede staat van onderhoud!

BEDRIJFSRUIMTE
Het pand bestaat uit 785 m² bedrijfsruimte, thans gesplitst in twee delen waarbij er de mogelijkheid bestaat om een opening te maken in de huidige scheidingswand. Eventuele deelverhuur is bespreekbaar, waarbij verhuurder hierover wil spreken vanaf 530 m² (achterste, grootste bedrijfsruimte).

De bedrijfsruimte aan de voorzijde (255 m²) is voorzien van een gecoate en vloeistofdichte betonvloer (voorzien van sparingen voor het opstellen van een hefbrug), een lichtstraat, LED-verlichting, vloerverwarming, een toiletruimte, spoelbak en mogelijkheid tot aansluiten keukenblok.
Een elektrisch bedienbare sectionaalpoort met loopdeur aan de voorzijde zorgt voor toegang tot de ruimte.
Er is een alarminstallatie aanwezig voor beveiliging.

De bedrijfsruimte aan de achterzijde is 530 m² groot, waarbij de mogelijkheid bestaat deze in verbinding te stellen met de ruimte aan de voorzijde óf om deze ruimte separaat te huren.
Ook deze ruimte is afgewerkt met een monolitisch afgewerkte betonvloer voorzien van vloerverwarming, lichtstraat en LED-verlichting. Tevens is er een kantine/opslagruimte met keukenblok en toiletruimte aanwezig. Een elektrisch bedienbare sectionaalpoort en separate loopdeur zorgen voor toegang tot dit gedeelte.

Aan de voorzijde alsmede linkerzijde van het pand is er mogelijkheid tot parkeren.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 2.990,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2017 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 785 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 530 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
785 m²
In units vanaf
530 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.