Terug naar de resultaten
Wilhelminaplein 2 A in Heel 6097 AT

Wilhelminaplein 2 a

6097 AT Heel
Huurprijs € 1.995,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Winkelruimte van totaal 234 m², gelegen op een goede zichtlocatie met parkeergelegenheid voor de deur aan het Wilhelminaplein in Heel.

MAATWERK AANBIEDING MOGELIJK
Verhuurder is onder voorwaarden bereid om mee te denken in eventuele aanpassing in indeling en inrichting van het gehuurde. Mocht het pand voor u te groot zijn, behoort een gedeeltelijke invulling tot de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 278 m² In units vanaf 110 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Winkelruimte van totaal 234 m², gelegen op een goede zichtlocatie met parkeergelegenheid voor de deur aan het Wilhelminaplein in Heel.

MAATWERK AANBIEDING MOGELIJK
Verhuurder is onder voorwaarden bereid om mee te denken in eventuele aanpassing in indeling en inrichting van het gehuurde. Mocht het pand voor u te groot zijn, behoort een gedeeltelijke invulling tot de mogelijkheden. Verhuurder gaat hiervoor graag het gesprek met u aan om te komen tot een maatwerk invulling.

Heel wordt gekenmerkt door een diversiteit aan (met name lokale) ondernemers waarbij er een leuke mix is gecreëerd van zowel food en non-food. Zo bevindt er zich onder andere een vestiging van Jumbo, een fietsenspeciaalzaak, opticien en audicien, zo ook diverse dienstverlenende bedrijven. Voor ieder wat wils! De bestemming van dit pand is Centrum. De kracht van het Wilhelminaplein is de parkeergelegenheid direct aan de winkels! Ook de omliggende kernen, alsmede de op- en afritten van de A2 Eindhoven-Maastricht zijn prima bereikbaar.

Bijzonderheden
- Gunstige ligging in de kern van Heel met veel verkeersbewegingen;
- Parkeren recht voor de deur!
- Goede bereikbaarheid zowel per auto, fiets en bus. Bushalte op 100 meter afstand!

INDELING
Het pand is aan de voorzijde voorzien van een glazen pui welke zorgt voor prettige daglichttoetreding alsmede etalagemogelijkheden. U treedt de winkelruimte binnen door een dubbele toegangsdeur.

De volledige winkel is voorzien van neutrale vloerafwerking en een systeemplafond met spots. Daglichttoetreding is er thans via de ramen in de voorgevel.

Thans is de totale ruimte verdeeld door middel van kasten. Het is mogelijk de ruimten bij elkaar te voegen of indien gewenst een gedeelte niet tot het gehuurde te laten behoren.

Aan de achterzijde van de ruimte (thans atelier) is er tevens gewerkt met een hoogteverschil welke niet alleen praktisch van aard kan zijn, maar de ruimte ook een speelse uitstraling geeft.

Er is een kantoorruimte, aangrenzend aan de winkelruimte beschikbaar, voorzien van een pantry en voldoende ruimte voor werkplekken en eetgelegenheid.

Er is thans een bergruimte gecreëerd, achter het kantoor in het verlengde van het atelier. Indien gewenst kan dit gedeelte buiten het gehuurde gelaten worden.

Verhuurder gaat graag het gesprek aan over maatwerkoplossingen voor wat betreft indeling en inrichting van het totaal!
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.995,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1990 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 278 m² Perceeloppervlakte 465 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 110 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
278 m²
In units vanaf
110 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring