Terug naar de resultaten
Solvayweg 10 A in Herten 6049 CP

Solvayweg 10 a

6049 CP Herten
Vraagprijs € 1.375,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Representatieve bedrijfsruimte van 282 m² met inpandige kantoren/magazijn van 106 m² en een verdiepingsvloer (106 m²), gelegen direct aan de op- en afritten van de A73! Het magazijn is eventueel bij de bedrijfsruimte te betrekken. Het object is gelegen op bedrijventerrein Merum te Herten. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een uitstekende ligging aan de A73. Er is een diversiteit aan...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 494 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Representatieve bedrijfsruimte van 282 m² met inpandige kantoren/magazijn van 106 m² en een verdiepingsvloer (106 m²), gelegen direct aan de op- en afritten van de A73! Het magazijn is eventueel bij de bedrijfsruimte te betrekken.

Het object is gelegen op bedrijventerrein Merum te Herten. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een uitstekende ligging aan de A73. Er is een diversiteit aan bedrijven aanwezig op het terrein, met zowel een lokaal, regionaal alsook een landelijke oriëntatie.

De bedrijfsruimte is gelegen op zeer korte afstand van de op– en afritten van de A73, alsmede de provinciale weg N271 voor goede bereikbaarheid richting Roermond en andere omliggende steden en dorpen. Hierdoor is de bereikbaarheid uitstekend te noemen! Op circa 3 minuten loopafstand is.

Bijzonderheden:
- Levering van nutsvoorzieningen geschiedt middels een tussenmeter voor gas, water en elektra. Huurder betaalt aan verhuurder een maandelijks, verrekenbaar voorschot, waarbij jaarlijks achteraf de werkelijke kosten worden verrekend middels een teruggave of bijbetaling;

- De aangeboden bedrijfsruimte maakt deel uit van een complex, bestaande uit twee bedrijfspanden, waarbij er aan de voorzijde van het pand Stucadoorsbedrijf W. van der Veer B.V./ Van der Veer Stijlvolle Wanden gevestigd is;

- Verder wordt er maandelijks € 40,-- exclusief BTW in rekening gebracht voor onderhoud van brandblusapparatuur, onderhoud c.v.-installatie en het onderhoud van de sectionaalpoort;

- Parkeren kan op eigen terrein, waar circa 8 parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Er zijn geen openbare parkeervoorzieningen aanwezig.

GAS-WATER - EN ELEKTRAVERBRUIK
Gas, water- en elektravoorzieningen zijn aanwezig. Er is tevens een aansluiting op het gemeentelijke riool. Voor het gebruik en verbruik van de nutsvoorzieningen wordt verwezen naar het onderdeel “bijzonderheden” in deze brochure. Door het gebruik van de tussenmeters kan het exacte, werkelijke verbruik worden vastgesteld en doorbelast.

INDELING
De entree is gelegen aan de rechter zijkant van het object.

Middels een dubbele toegangsdeur is de receptie/balie bereikbaar. Middels een handmatig bedienbare sectionaalpoort is de bedrijfsruimte rechtstreeks te bereiken.

De balie/receptie is afgewerkt met een tegelvloer en royaal van opzet, waardoor er gemakkelijk een wachtruimte gecreëerd kan worden. Er is nog een deur welke intern toegang geeft tot de bedrijfsruimte.

De bedrijfsruimte is keurig afgewerkt met een betonvloer, geïsoleerd damwand dak, lichtstraat voor daglichttoetreding en TL-armaturen voor overige verlichting.

Vanuit de bedrijfsruimte zijn de balieruimte en het magazijn ook te bereiken. Het magazijn is afgewerkt met een betonvloer, radiatoren, deels stenen wanden en deels systeemwanden. Mocht er geen behoefte zijn aan een magazijn, dan is er door het plaatsen van ramen in de scheidingswand met de bedrijfsruimte ook eenvoudig een kantine of een extra spreekkamer te realiseren.

Achter het huidige magazijn zijn een toiletruimte en pantry gelegen. De cv-installatie is hier ook opgesteld.

Indien gewenst is er gebruik te maken van de verdiepingsvloer op het magazijn en de entree, totaal groot 104 m². De huidige huurder heeft hier een trap gerealiseerd. De capaciteit van deze tussenvloer is thans niet bekend.

BUITENTERREIN
Het terrein aan de rechterzijde voor het gehuurde mag door de huurder als parkeerterrein worden gebruikt. Buitenopslag van materialen is niet toegestaan. De inrit is extra breed en geschikt voor het laden en lossen van vrachtverkeer.
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 1.375,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 40,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2003 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 494 m² Oppervlakte kantoorruimte 106 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
388 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
106 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring