Terug naar de resultaten
Eduard Van Wegbergplein 15 in Heythuysen 6093 EX

Eduard van Wegbergplein 15

6093 EX Heythuysen
Huurprijs € 1.250,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Kantoor-/winkelruimte van totaal 185 m², gelegen in winkelpassage 't Carillon. In de passage zijn onder andere Zeeman, OP=OP shop, outlet Bollen schoenen en een vestiging van Scapino gelegen. Er is een gezellig plein gecreëerd met een tweetal horecagelegenheden en diverse detailhandel alsmede een kapsalon. Er is een gemakkelijke doorloop naar de overige winkels welke in het centrum van Heythuysen...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 185 m² In units vanaf 185 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Kantoor-/winkelruimte van totaal 185 m², gelegen in winkelpassage 't Carillon.

In de passage zijn onder andere Zeeman, OP=OP shop, outlet Bollen schoenen en een vestiging van Scapino gelegen. Er is een gezellig plein gecreëerd met een tweetal horecagelegenheden en diverse detailhandel alsmede een kapsalon. Er is een gemakkelijke doorloop naar de overige winkels welke in het centrum van Heythuysen gelegen zijn. Ook een grote Jumbo supermarkt, Lidl, Aldi, Hema en Kruidvat maken onderdeel uit van de diversiteit aan ondernemers.

Keurige kantoor-/winkelruimte van totaal circa 185 m², gelegen in de winkelpassage 't Carillon grenzend aan een gezellig plein met onder andere een ijssalon, lunchroom, kapsalon, handwerk-winkel en ingang van de winkelpassage.

Aan de voorzijde van het pand is er een dubbele toegangsdeur geplaatst met diverse ramen, welke voor etalage-mogelijkheden zorgen.

Het object is afgewerkt met een systeemplafond met armaturen en een tegelvloer. De wanden zijn thans niet verder afgewerkt, echter wel voorzien van voorzetwanden.

Achter in de open ruimte is een separaat kantoor/kantine van 18 m² gecreëerd met de opstelling van de een keukenblok en de toiletruimte. Het verkoopvloeroppervlak is circa 161 m².

Aan de linkerzijde is er een bergruimte momenteel in gebruik als 2 pasruimten en is tevens de cv-installatie netjes weggewerkt. Dit is echter eenvoudig te verwijderen. De ruimte is totaal 9,5 m² groot. Er is tevens een glasvezelaansluiting aanwezig.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 25,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1995 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 185 m² Verkoopoppervlakte 161 m² Frontbreedte 665 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 185 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
185 m²
In units vanaf
185 m²
Verkoop vloeroppervlakte
161 m²
Frontbreedte
665 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.