Terug naar de resultaten
Stationsstraat 26 in Heythuysen 6093 BK

Stationsstraat 26

6093 BK Heythuysen
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Stationsstraat 26 Heythuysen In de loop der jaren heeft deze bijzondere plek heel veel uiteenlopende functies gehad. Denk hierbij aan een supermarkt, praktijk van dierenartsen en als laatste een multidisciplinair (para-)medisch centrum. In de huidige setting heeft Mondzorg Molenbeecke Leudal dit complex al een aantal jaren in gebruik. Nu is Molenbeecke Mondzorg op zoek naar één of meerdere...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 92 m² In units vanaf 15 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Stationsstraat 26 Heythuysen
In de loop der jaren heeft deze bijzondere plek heel veel uiteenlopende functies gehad. Denk hierbij aan een supermarkt, praktijk van dierenartsen en als laatste een multidisciplinair (para-)medisch centrum. In de huidige setting heeft Mondzorg Molenbeecke Leudal dit complex al een aantal jaren in gebruik. Nu is Molenbeecke Mondzorg op zoek naar één of meerdere gebruikers die in totaal een viertal kamers willen gaan huren.

Zeer zeker het vermelden waard zijn tevens de parkeergelegenheid voor de deur, het medegebruik van de zeer royale en representatieve entree/ontvangsthal, sanitaire groepen en keuken, waardoor u als (zorg-)ondernemer op veel vlakken ontzorgd wordt!

Dit complex is gelegen op een prominente zichtlocatie in een aanloopstraat naar de dorpskern van Heythuysen. Op loopafstand zijn er een bushalte en goede uitvalswegen naar de omliggende kernen van de gemeente Leudal.

Kortom, een plek met volop potentie die het bezoeken zeker waard is!

Kenmerken
Soort pand: Kantoor-/praktijkruimte
Bouwjaar: 1981, in 2008 volledig verbouwd, gerenoveerd en gemoderniseerd
Perceelgrootte: 5 are en 80 centiare
Bruto vloeroppervlakte: circa 317 m2
Verhuurbare vloeroppervlakte: circe 295 m2

Onderhoud
Binnen: Goed tot uitstekend
Buiten: Goed tot uitstekend
Verwarming: Gasgestookte c.v.-installatie met radiatoren
Aanvaarding: In overleg, op korte termijn mogelijk

Bijzonderheden
Bovenop de huurprijs worden servicekosten gerekend. De hoogte van dit bedrag is mede afhankelijk van de dienstverlening die u wenst. In elk geval zijn in de servicekosten opgenomen:
- Schoonmaak algemene ruimten;
- Schoonmaak pantry en toiletgroepen;
- Gebruik en verbruik nutsvoorzieningen eigen ruimten;
- Gebruik en verbruik nutsvoorzieningen algemene ruimten en toiletgroepen;
- Alarm.
Graag maken wij een totale maatwerk aanbieding voor uw onderneming.
- Aan de zijde van de Stationsstraat zijn er aan beide zijden van de weg gratis parkeerhavens waar men kan parkeren. Aan de zijde van de Meerkamp zijn er ook nog voldoende parkeermogelijkheden.

ALGEMEEN

Dit moderne, hoogwaardige complex biedt u als (zorg)ondernemer de mogelijkheid te ondernemen in een professionele omgeving, maar waarbij u de kans krijgt om kleinschalige kantoor-/praktijkruimte te huren. Het zal gaan om een onderhuurovereenkomst, waarbij de onderhuurovereenkomst ter goedkeuring dient te worden voorgelegd bij de hoofdverhuurder. De onderverhuurder behoudt zich het recht voor om een partij niet als huurder te aanvaarden. Onderverhuurder hoeft hiervoor naar de huurder toe geen reden op te geven. Onderverhuurder streeft naar complementaire dienstverlening binnen het complex, doch staat men open voor een positieve toevoeging aan de dienstverlening binnen dit fraaie object!

INDELING EN INRICHTING

Entree:
De royale entreehal kenmerkt zich eveneens door de grote raampartijen aan de voorzijde, een inpandige tochtsluis en een ruim opgezette zithoek en balie.

Kamer 1.01 (33,80m²)
Vanuit de grote gemeenschappelijke entree is er toegang tot de kantoor/praktijkruimte op de hoek van het gebouw, waardoor er veel lichtinval is door raampartijen in twee gevels. Deze ruimte is verder afgewerkt met een systeemplafond met verlichting, airco, radiator, vloerbedekking en een TV-aansluiting.

Kamer 1.02. (14,50m²)
Het opleveringsniveau van deze kamer is vergelijkbaar met kamer 1.01, met dien verstande dat er kleinere raampartijen zijn dan kamer 1.01. Deze ruimte is eveneens bereikbaar vanuit de centrale entreehal.

Kamer 1.03 (19,60m²) en kamer 1.04 (18,60m²)
Kamer 1.03 en 1.04 zijn onderling bereikbaar middels een tussendeur. Kantoor 1.03 heeft een marmoleum vloer. Kantoor 1.04 is verder voorzien van vloerbedekking, maar kent voor het overige een gelijkwaardig opleveringsniveau aan de andere ruimten.

Toiletgroepen (gemeenschappelijk en medegebruik)
De toiletgroepen zijn hoogwaardig afgewerkt en beschikken over een voorportaal met wastafel, geheel betegelde wanden (deels met spiegel), mechanische ventilatie en een tweetal separate toiletten.

Pantry/keuken
De luxe uitgevoerde pantry is voorzien van een vaatwasser, magnetron, kookplaat en stucwerk wanden. De koelkast in het keukenblok behoort niet tot het medegebruik, omdat deze bestemd is voor tandheelkundig gebruik en niet voor voeding.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1981 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 92 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 15 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
92 m²
In units vanaf
15 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Verzamelgebouw
Receptie, vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.