Terug naar de resultaten
Eduard Van Wegbergplein 7 in Heythuysen 6093 EX

Eduard van Wegbergplein 7

6093 EX Heythuysen
Huurprijs € 1.250,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Kantoor-/winkelruimte van totaal 170 m². De ruimte is gelegen aan de buitenschil van winkelpassage 't Carillon. Er is een gezellig plein gecreëerd met een tweetal horecagelegenheden en diverse detailhandel alsmede kapsalon. Er is een gemakkelijke doorloop naar de overige winkels welke in het centrum van Heythuysen gelegen zijn. Ook een grote Jumbo supermarkt, Lidl, Aldi, Hema en Kruidvat maken...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 170 m² In units vanaf 170 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Kantoor-/winkelruimte van totaal 170 m².

De ruimte is gelegen aan de buitenschil van winkelpassage 't Carillon. Er is een gezellig plein gecreëerd met een tweetal horecagelegenheden en diverse detailhandel alsmede kapsalon. Er is een gemakkelijke doorloop naar de overige winkels welke in het centrum van Heythuysen gelegen zijn. Ook een grote Jumbo supermarkt, Lidl, Aldi, Hema en Kruidvat maken onderdeel uit van de diversiteit aan ondernemers.

Keurige kantoor-/winkelruimte van totaal circa 170 m², gelegen in de kern van Heythuysen aan een plein met onder andere een ijssalon, lunchroom, kapsalon, handwerk-winkel en ingang van de winkelpassage.

Aan de voorzijde van het pand is er een dubbele toegangsdeur geplaatst met diverse ramen, welke voor etalage-mogelijkheden zorgen en de daglichttoetreding aan de voorzijde van de ruimte. Het verkoopoppervlak is circa 127 m².

Het object is afgewerkt met een systeemplafond met armaturen en een heteluchtgordijn aan de voorzijde. De vloer is voorzien van een verlijmde kunststof vloerafwerking. De wanden zijn thans niet verder afgewerkt.

Achter in de open ruimte is een separaat kantoor/kantine van 18 m² gecreëerd met de opstelling van de cv-installatie, een keukenblok en de toiletruimte.
Tevens is achter in de ruimte een bergruimte gemaakt met mogelijkheden opstellen patchkast. Deze ruimte is circa 5 m² groot. Een derde en vierde separate ruimte van resp. 8 m² en 11 m² zijn tevens aan de achterzijde van de winkelruimte gelegen.
De winkel is niet voorzien van een achteruitgang, de bevoorrading dient via de voorzijde van de winkel te gaan.

De meterkast is in het midden van de ruimte gesitueerd en voorzien van alle nutsaansluitingen, alsmede glasvezelaansluiting.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 25,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1995 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 170 m² Verkoopoppervlakte 127 m² Frontbreedte 657 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 170 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
170 m²
In units vanaf
170 m²
Verkoop vloeroppervlakte
127 m²
Frontbreedte
657 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.