Terug naar de resultaten
Dorpstraat 18 A in Horn 6085 BG

Dorpstraat 18 a

6085 BG Horn
Vraagprijs € 220.000,- k.k. Huurprijs € 1.250,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Onder fraaie architectuur gebouwde, multifunctionele accommodatie van totaal 308 m², thans in gebruik als bloemenwinkel, gelegen in de kern van Horn met gratis parkeergelegenheid récht voor de deur! Er is tevens nog ruimte voor uitbreiding van het pand.

Horn heeft een lokaal voorzieningenniveau met diverse branches zoals een supermarkt, apotheek, mondhygiëniste en cafetaria. De...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 283 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Onder fraaie architectuur gebouwde, multifunctionele accommodatie van totaal 308 m², thans in gebruik als bloemenwinkel, gelegen in de kern van Horn met gratis parkeergelegenheid récht voor de deur! Er is tevens nog ruimte voor uitbreiding van het pand.

Horn heeft een lokaal voorzieningenniveau met diverse branches zoals een supermarkt, apotheek, mondhygiëniste en cafetaria. De locatie is goed bereikbaar, zowel per auto alsook met het openbaar vervoer. Er zijn bushaltes op loopafstand bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is het station van Roermond.

Bijzonderheden
- Eventueel uit te breiden aan de achterzijde;
- Voldoende gratis parkeergelegenheid!
- Goede herkenbaarheid door de architectuur.

BEGANE GROND
Aan de voorzijde van het gehuurde is een af te sluiten, geheel beklinkerd buitenterrein gelegen, welke uitermate geschikt is voor gebruik als terras, verkoopruimte of voor etaleermogelijkheden. Er is een overdekte entreepartij welke ook als overkapping kan dienen.

Middels dubbele automatisch openende deuren heeft u toegang tot de open ruimte van totaal 271,3 m². Het voorste gedeelte van de ruimte is voorzien van hoge plafonds met schuine dak delen welke zijn afgewerkt met steigerhout.

Ook binnen is er thans klinkerverharding aanwezig, de wanden zijn opgebouwd uit kalkzandsteen en er zijn radiatoren ter verwarming van het geheel.
Er is een kantine (11,3 m²) voorzien van een keukenblok, tegelvloer en welke ruimte biedt aan een bureau en eettafel.

Aan de achterzijde van het pand is een kasgedeelte gelegen, welke in open verbinding staat met het geheel.
Hier is een toiletruimte gelegen met geheel betegelde wanden en fonteintje.
Verder is er een stortbak, meterkast, 2 cv-installaties en een deur welke toegang geeft tot het smalle gedeelte naast het pand.

Indien gewenst is het mogelijk het pand uit te breiden aan de achterzijde.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 220.000,- kosten koper Huurprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1991 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 283 m² Verkoopoppervlakte 271 m² Perceeloppervlakte 655 m² Frontbreedte 1100 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
283 m²
Verkoop vloeroppervlakte
271 m²
Frontbreedte
1100 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.