Terug naar de resultaten
Heythuyserweg 14 in Horn 6085 NH

Heythuyserweg 14

6085 NH Horn
Vraagprijs € 695.000,- k.k. Huurprijs € 2.300,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Op een perceel van 7.745 m² is een kantoorpand van circa 175 m², alsmede een bedrijfsruimte van totaal circa 279 m² met een inpandige kantoorruimte van circa 18 m² gelegen. Het geheel is gebouwd aan de rand van de kern Horn op het bedrijventerrein ‘Hornerheide” op steenworp afstand van de uitvalswegen N273 en N279. Horn heeft een lokaal voorzieningenniveau met diverse branches zoals onder andere...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 472 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op een perceel van 7.745 m² is een kantoorpand van circa 175 m², alsmede een bedrijfsruimte van totaal circa 279 m² met een inpandige kantoorruimte van circa 18 m² gelegen. Het geheel is gebouwd aan de rand van de kern Horn op het bedrijventerrein ‘Hornerheide” op steenworp afstand van de uitvalswegen N273 en N279.

Horn heeft een lokaal voorzieningenniveau met diverse branches zoals onder andere een kapsalon, supermarkt, apotheek, mondhygiëniste en cafetaria. Ook de kern van Heythuysen is binnen 5 minuten te bereiken. De op- en afritten van de A2 en A73 zijn op circa 5 minuten afstand gelegen. De locatie is goed bereikbaar, zowel per auto alsook met het openbaar vervoer. Er zijn bushaltes op loopafstand bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is het station van Roermond.

Bijzonderheden
- Het geheel verkeert in een verzorgde staat van onderhoud!
- Gesplitste cv-installaties voor bedrijfsruimte en kantoren;
- Ruim gedeeltelijk geasfalteerd buitenterrein.

INDELING

Kantoorgebouw:
Totaal groot circa 175 m².
Het object kan gebruikt worden als kantoor en/of showroom en is direct aan de hoofdingang van het terrein gelegen.
Het pand bestaat uit een entree/receptie, 4 kantoorruimten, een keuken/kantine, 2 toiletten en een separate badkamer. Er is een cv-installatie in combinatie met radiatoren ter verwarming, een systeemplafond met verlichting en een tegelvloer voorzien. Aan de voorzijde van het kantoorgebouw bevinden zich ruime parkeerplaatsen.

Bedrijfsruimte:
Totale oppervlakte circa 279 m², afgewerkt met een betonnen vloer, voorzien van 3 toegangspoorten (breedte 4.00m x hoogte 3.90m), krachtstroomvoorzieningen, een heater, alarminstallatie en verlichting. In 2018 is het hellende dak vernieuwd door geïsoleerde dakplaten, er is een vrije hoogte van 4 tot 6 meter.
Indeling in 3 secties; 1 hal van circa 196 m² inclusief werkplaats, een tweede hal van circa 83 m², geïsoleerd en met inpandig kantoor van circa 18 m² en sanitaire voorzieningen.

Buitenterrein:
Totale oppervlakte circa 7.500 m², gedeeltelijk geasfalteerd, gedeeltelijk grasland, omheind met een Heras hekwerk en voorzien van 2 toegangspoorten alsmede buitenverlichting. Het terrein kan goed dienen voor opslag, stalling, parkeren en dergelijke.

Het geheel biedt ruime mogelijkheden voor bijvoorbeeld de verhuur van stalling, opslagruimte, bouwmaterialen, autobedrijven (handel, taxi, bus, etc.).
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 695.000,- kosten koper Huurprijs € 2.300,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1987 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 472 m² Perceeloppervlakte 7745 m² Oppervlakte kantoorruimte 193 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Krachtstroom, betonvloer, heater
Oppervlakte
279 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
193 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
6970 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.