Terug naar de resultaten
Dorpstraat 28 in Horn 6085 BG

Dorpstraat 28

6085 BG Horn
€ 495.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Dit multifunctionele bedrijfspand is gelegen in de kern van Horn. Je verwacht niet dat achter deze voorgevel zoveel ruimte en potentie zit! Zowel aan voor- en achterzijde van het perceel is een ontsluiting; respectievelijk de Dorpstraat aan voorzijde en de Wal aan achterzijde met een brede uitrit en laad- en losmogelijkheden. Het complex bestaat uit kantoorruimtes op de begane grond en de eerste...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1135 m² In units vanaf 980 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Dit multifunctionele bedrijfspand is gelegen in de kern van Horn. Je verwacht niet dat achter deze voorgevel zoveel ruimte en potentie zit! Zowel aan voor- en achterzijde van het perceel is een ontsluiting; respectievelijk de Dorpstraat aan voorzijde en de Wal aan achterzijde met een brede uitrit en laad- en losmogelijkheden. Het complex bestaat uit kantoorruimtes op de begane grond en de eerste verdieping van het voormalige woonhuis aan de Dorpstraat, met daarachter en daarnaast een Z-vormige bedrijfsruimte verdeeld in diverse units met onder meer sanitaire voorzieningen en een kantine. Het buitenterrein bestaat uit een kantoortuin en een laden -en losplaats met elektrische toegangspoort. Het geheel is in gebruik geweest als drukkerij. Het geheel is totaal 1.497m² groot.

Horn heeft een lokaal voorzieningenniveau met diverse branches zoals onder andere een kapsalon, supermarkt, apotheek, mondhygiëniste en cafetaria. De locatie is goed bereikbaar, zowel per auto alsook met het openbaar vervoer. Er zijn bushaltes op loopafstand bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is het station van Roermond op 5 kilometer afstand.

De huidige eigenaar heeft diverse studies laten maken naar de mogelijkheden om deze locatie op termijn te transformeren naar een locatie voor meerdere woningen. Hiervoor zijn verkennende gesprekken gevoerd met de gemeente Leudal, maar de eigenaar heeft geen formele aanvraag hiertoe ingediend. Aan serieuze gegadigden is verkoper bereid om onder voorwaarden inzage te verstrekken in de beschikbare documenten.

BIJZONDERHEDEN
- Het geheel verkeert in een prima staat van onderhoud;
- Gesplitste cv-installaties voor bedrijfsruimte en kantoren;
- Mogelijkheden voor laden en lossen op eigen terrein;
- Met beperkte aanpassingen behoort multi-tenant verhuur tot de mogelijkheden.

BESTEMMING
De bestemming van het pand is Centrum met een functieaanduiding specifieke vorm van bedrijf – drukkerij.
De volledige bestemmingsplanvoorschriften zijn beschikbaar op ons kantoor.

ALGEMEEN
Het kantoorgedeelte kan met beperkte aanpassingen weer getransformeerd worden tot een royale woning.

KANTOREN BEGANE GROND
Middels een overdekte entree aan de voorzijde is het pand via 2 separate voordeuren te betreden (omdat dit gebouw vroeger deels als woning werd gebruikt). Aan de linkerzijde geeft de voordeur toegang tot de balie/receptieruimte, aan de rechterzijde geeft de voordeur toegang tot de ontvangsthal.

De kantoren zijn allemaal fraai afgewerkt en voorzien van luxe materialen, airconditioning, radiatoren, dauerluftung en maatwerkmeubilair.

Zo is er aan de rechterzijde een ruim kantoor van 21 m², waarbij u middels een glazen deur door kunt naar het volgende zeer ruim opgezette kantoor (34 m²), met schuifpui naar de tuin. Ook is via deze ruimte en via de ontvangsthal de keuken bereikbaar.

De keuken (9 m²) is voorzien van een opstand met diverse inbouwapparatuur, zoals koelkast, oven en kookplaat. Doorgang naar de bijkeuken met buitendeur en de kelderruimte, welke circa 28 m² groot is.

In de ontvangstruimte bevindt zich tevens de toiletruimte welke is ingericht met geheel betegelde wanden, een hangcloset, fonteintje en ventilatie.
Aan de linkerzijde is er de balie/receptieruimte van 19 m², met separate kantoorruimte van 18m². Een tussenhal leidt naar de bedrijfsruimte. De aangelegde kantoortuin is via diverse vertrekken bereikbaar.

KANTOREN EERSTE VERDIEPING
De trap in de ontvangsthal zal u naar de overloop op de eerste verdieping leiden. Aldaar zijn er een drietal kantoren ingericht, diverse berg-/archief-/serverruimten en een badkamer met toilet, ligbad, douche met cabine en wastafel met meubel. In de laatste serverruimte is een trap naar de bedrijfsruimte.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is bereikbaar vanuit de kantoren, vanuit de personeelsingang aan de linkerzijde van het pand of vanuit het terrein aan de achterzijde, dat uitkomt op de straat Wal. De bedrijfsruimte is totaal 980 m² groot. Er is een aantal separate ruimten gecreëerd, zoals een reproruimte, donkere kamer, compressorruimte, sanitaire ruimten alsmede een kantine. Er zijn diverse ramen in de zijgevels, lichtkoepels en lichtstraten, alsmede TL-armaturen voor aanvullende verlichting. De betonvloer is monoliet afgewerkt. Grofweg is de bedrijfsruimte onder te verdelen in een drietal secties, waardoor eventuele verhuurpotentie als multi-tenant gebouw zeker tot de mogelijkheden zou behoren.

BUITENTERREIN
Het buitenterrein, gelegen aan de achterzijde van het pand is geasfalteerd. Er is een tochtsluis, welke aansluit op de elektrisch bedienbare sectionaalpoort.

ALGEMEEN
De tekeningen en de bijgevoegde omschrijving geven een goede indruk van het te verkopen geheel. Verkoper zal zorgdragen voor het gesplitst kunnen leveren van het kadastrale perceel. De opgegeven grootte is bij globale benadering bepaald en kan afwijken van de uiteindelijke, werkelijke grootte. Er zal derhalve geen verrekening plaats vinden bij een afwijkende perceelgrootte. Koper wordt derhalve voldoende in de gelegenheid gesteld om het geheel te bezichtigen en te beoordelen. Tevens zal verkoper zorgen voor een bouwkundige scheiding tussen de bedrijfsruimte en het gedeelte dat bij verkoper in eigendom blijft.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 495.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1965 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1135 m² Perceeloppervlakte 104 m² Oppervlakte kantoorruimte 155 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 980 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
980 m²
In units vanaf
980 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
155 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.