Terug naar de resultaten
Amerikastraat 1 in Ittervoort 6014 CE

Amerikastraat 1

6014 CE Ittervoort
Koopprijs € 825.000,- k.k. Huurprijs € 5.000,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Dit multifunctionele bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Ittervoort, op zeer korte afstand van de op- en afritten A2 Eindhoven-Maastricht wordt te huur en te koop aangeboden. Het bedrijventerrein Ittervoort kenmerkt zich door haar ruim opgezette structuur en een grote diversiteit aan bedrijven. Er is een uitstekende verbinding met de op- en afritten van de A2 Eindhoven-Maastricht, tevens...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1424 m² In units vanaf 1300 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Dit multifunctionele bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Ittervoort, op zeer korte afstand van de op- en afritten A2 Eindhoven-Maastricht wordt te huur en te koop aangeboden.

Het bedrijventerrein Ittervoort kenmerkt zich door haar ruim opgezette structuur en een grote diversiteit aan bedrijven. Er is een uitstekende verbinding met de op- en afritten van de A2 Eindhoven-Maastricht, tevens is er directe aansluiting op uitvalswegen richting Roermond en het Belgische achterland. De A73 is op zeer korte afstand gelegen.

BIJZONDERHEDEN
- Het geheel verkeert in een goede staat van onderhoud!
- Strategisch gezien een zéér goede locatie;
- Circa 11 parkeerplaatsen, aan de voorzijde op eigen terrein;
- Pand biedt diverse mogelijkheden, onder andere warehousing.

KANTOREN BEGANE GROND
Middels een entreedeur aan de voorzijde van het pand is de entreehal met tegelvloer bereikbaar. De hal geeft toegang tot een tweetal ruime kantoren, damestoilet, herentoilet en trap naar eerste verdieping.

De sanitiare groepen zijn voorzien van een geheel betegeld voorportaal met wastafel en een geheel betegelde toiletruimte met hangcloset.

Aan de linkerzijde en rechterzijde van het pand is een kantoorruimte gelegen met daglichttoetreding, en toegang tot het portaal. De kantoren zijn beide circa 26 m² groot.

Het portaal geeft toegang tot de sanitaire groepen, kantine met keukenblok (groot circa 18 m²), separate ruimte met een tweede keukenblok en de bedrijfsruimte van totaal 1.400 m² (begane grond en verdieping).

KANTOREN EERSTE VERDIEPING
De eerste verdieping bestaat uit een overloop met toegang tot een tweetal kantoren (26 m² en 44 m²), waarvan één ruim opgezet kantoor welke tevens geschikt is als vergaderruimte, alsmede een server- en archiefruimte van respectievelijk 11 m² en 17 m².

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte (800 m² begane grond) is bereikbaar vanuit de kantoren of vanuit het voorgelegen terrein. De ruimte is afgewerkt met een gevlinderde en geïmpregneerde betonvloer, een lichtstraat voor daglichttoetreding en TL-armaturen voor de overige verlichting.

Onder de zeer solide verdiepingsvloer van totaal 600 m² is een separate werkruimte gecreëerd, welke verwarmd kan worden door middel van radiatoren. Hier is er daglichttoetreding voorzien middels de ramen in de zijgevel.

BUITENTERREIN
Het buitenterrein is afgewerkt met klinkerverharding.

Het pand is opgebouwd uit stalen spanten, sandwichpanelen en een geïsoleerd dak.

PRIJZEN
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 825.000,- kosten koper Huurprijs € 5.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1424 m² Perceeloppervlakte 1850 m² Oppervlakte kantoorruimte 124 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 1300 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet
Oppervlakte
1300 m²
In units vanaf
1300 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
124 m²
Aantal verdiepingen
2
Luchtbehandeling
Airco, topkoeling
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.