Terug naar de resultaten
Ellerweg 1 B in Kelpen-Oler 6037 RR

Ellerweg 1 b

6037 RR Kelpen-Oler
Huurprijs € 599,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Bouwbedrijf Van Heur is op zoek naar een (mede-)huurder in haar fraaie complex op het bedrijventerrein Ellerweg in Kelpen-Oler, maar dan specifiek voor de kantoorunit met eigen entree Ellerweg 1b. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door een leuke diversiteit aan bedrijven en haar uitstekende ligging ten opzichte van de snelweg A2. De locatie is goed bereikbaar door haar centrale ligging aan de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 82 m² In units vanaf 82 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Bouwbedrijf Van Heur is op zoek naar een (mede-)huurder in haar fraaie complex op het bedrijventerrein Ellerweg in Kelpen-Oler, maar dan specifiek voor de kantoorunit met eigen entree Ellerweg 1b. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door een leuke diversiteit aan bedrijven en haar uitstekende ligging ten opzichte van de snelweg A2.

De locatie is goed bereikbaar door haar centrale ligging aan de verkeersader van het bedrijvenpark. Bedrijventerrein Ellerweg is gelegen op circa 1 kilometer van de op– en afritten van de A2 (richting Eindhoven en Maastricht) en is tevens ook zeer gunstig gelegen ten opzichte van de verbindingswegen richting Weert en Roermond, vanwege de aansluiting op de N280.

Bijzonderheden:
- Het geheel verkeert in een goede staat van onderhoud;
- Gunstige ligging ten opzichte van verbindingswegen richting Weert en Roermond;
- Gelegen op circa 1 kilometer van de A2;
- Parkeren recht voor de deur! Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.
- Het totale complex is in fasen gebouwd, waarbij het bouwjaar van dit gedeelte wordt geschat op de jaren ’50 van de vorige eeuw en daarna diverse malen gerenoveerd.

INDELING
Het kantoorgedeelte, gelegen achter het woonhuis Ellerweg 1c, is middels een entreedeur aan de rechterzijde van het pand bereikbaar. De entreehal is afgewerkt met vloerbedekking, radiator en een stucwerk plafond. De aangrenzende sanitaire groep bestaat uit twee geheel betegelde separate toiletruimten, tevens voorzien van een fonteintje. In de entreehal bevindt zich ook de goed afgeschermde meterkast.

De entreehal geeft toegang tot de grootste kantoorruimte. Deze ruimte is voorzien van een vloerbedekking, systeemplafond met armaturen en keukenblok met spoelbak en bergkasten. Naast het keukenblok bevindt zich een kast met de cv-installatie. Ten behoeve van de data is er een patchkast aanwezig. De vier grote ramen met lamellen in deze kantoorruimte zorgen voor een prettige daglichttoetreding.

Vanuit de grootste kantoorruimte zijn de twee achtergelegen kantoren voorzien van vloerbedekking, stucwerk plafond en wanden en TL-opbouwverlichting bereikbaar. Beide kantoren zijn voorzien van een groot raam, echter een van deze kantoren geeft toegang tot de achtergelegen tuin met gazon.

Dit kantoorpand is perfect geschikt voor ondernemers met 3 tot 5 werknemers die op een uitstekend bereikbare locatie in een professionele omgeving willen werken voor een betaalbare huurprijs! Het terrein van Van Heur heeft de laatste jaren een grondige metamorfose ondergaan door de nieuwe kantoorvleugel aan de voorzijde met groenaanplant en het schilderwerk van de bakstenen. Hierdoor heeft het geheel weer een moderne uitstraling.

Bijzonderheden:
- Het gebruik en verbruik van de nutsvoorzieningen komen voor rekening van de huurder;
- Alarmsysteem aanwezig;
- Internetkabel is aanwezig. De huurder dient zelf een abonnement af te sluiten;
- Verhuurder is bereid om het aanwezige meubilair te laten staan;
- Glasbewassing dient huurder zelf te verzorgen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 599,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1950 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 82 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 82 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 5000 m of meer
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
82 m²
In units vanaf
82 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.