Terug naar de resultaten
Industrieweg 2 in Linne 6067 AP

Industrieweg 2

6067 AP Linne
Vraagprijs € 235.000,- k.k. Huurprijs € 1.750,- p.m. Verkocht

Omschrijving

Gelegen op een goede locatie aan de rand van Linne bieden wij u deze bedrijfshal met kantoor en buitenterrein te huur aan. Het oorspronkelijke bouwjaar is rond de jaren 70, maar het object is geheel verbouwd/gemoderniseerd in 1989. Het geheel is gelegen op een ruim perceel van ± 1.290 m². Rond Linne is een gunstige infrastructuur aanwezig. Zo zijn de autosnelwegen A2 en A73 binnen enkele minuten...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 466 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Gelegen op een goede locatie aan de rand van Linne bieden wij u deze bedrijfshal met kantoor en buitenterrein te huur aan. Het oorspronkelijke bouwjaar is rond de jaren 70, maar het object is geheel verbouwd/gemoderniseerd in 1989.

Het geheel is gelegen op een ruim perceel van ± 1.290 m².

Rond Linne is een gunstige infrastructuur aanwezig. Zo zijn de autosnelwegen A2 en A73 binnen enkele minuten te bereiken. Hierdoor bedraagt de reistijd naar steden als Maastricht en Eindhoven slechts ca. 30 minuten. De Industrieweg is een zijstraat van de Veestraat en deze laatste is recentelijk geheel opnieuw ingericht en verhard, waardoor de entree naar de toegangsweg van het object representatief en vriendelijk oogt.

Bijzonderheden
- Royaal buitenterrein;
- Diverse toegangsmogelijkheden voor het kantoorgedeelte;
- Pand dient te worden gemoderniseerd.

KANTOREN
Het kantoorgedeelte is bereikbaar middels een entreehal met tegelvloer. Verder zijn er een zevental kantoren, veelal voorzien van systeemplafonds met armaturen, archiefruimte en sanitaire groepen. Een aantal kozijnen van het kantoorgedeelte dient te worden vervangen. Een aantal kantoren is voorzien van een laminaatvloer. In totaal beschikt het kantoorgedeelte over een drietal toegangsdeuren, waardoor u als mogelijke nieuwe eigenaar nog deelverhuur zou kunnen toepassen.

BEDRIJFSRUIMTE
De vrijstaande bedrijfsruimte is eenvoudig van opzet met houten openslaande deuren aan de voorzijde, lessenaarsdak en stalen spanten. Voor de goede orde dient te worden vermeld dat de gemetselde muur aan de achterzijde niet tot de eigendom van verkoper behoort en derhalve niet wordt mee verkocht. Deze muur is eigendom van het achtergelegen perceel. Deze bedrijfsruimte beschikt over diverse stroompunten en verlichting.

BUITENTERREIN
Het geheel beschikt overeen royaal buitenterrein met een afsluitbare poort en hekwerk. Voor het kantoorgedeelte zijn nog een drietal parkeerplaatsen gelegen.

ALGEMEEN
Het object dient op onderdelen te worden gemoderniseerd en te worden aangepast aan de hedendaagse eisen en maatstaven, maar naar onze visie betreft het wel een pand met potentie. Dit geldt zowel voor de eindgebruiker alsook voor de belegger. Denk bij dit laatste aan deelverhuur van de kantoren en de afzonderlijke bedrijfsruimte!
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 235.000,- kosten koper Huurprijs € 1.750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1978 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 466 m² Perceeloppervlakte 1283 m² Oppervlakte kantoorruimte 237 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
229 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
237 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
824 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring