Hermans Bedrijfsmakelaars B.V.

Wilhelminasingel 267
6001 GS Weert
Tel: 0495-451002
info@hermans-bedrijfsmakelaars.nl
Havenzicht 1 - 2, 6051 EC Maasbracht, Kantoorruimte (BOG) Prijs op aanvraag
Havenzicht 1 - 2 in Maasbracht 6051 EC

Omschrijving

Op een prachtige locatie in Maasbracht bieden wij een zeer fraai vormgegeven beleggingsobject aan, zijnde een op de begane grond gelegen commerciële ruimte in verhuurde staat.

Een absolute toplocatie, centraal in Midden-Limburg met een imposant uitzicht over de een van de grootste binnenvaarthavens van Nederland. De bereikbaarheid is goed te noemen dankzij de directe aansluiting op de belangrijke verbindingsweg A2 en A73. Busverbindingen naar de omliggende plaatsen zijn op loopafstand bereikbaar.

Wij informeren u graag persoonlijk over de overeengekomen voorwaarden en huurstromen van dit object.

Bijzonderheden
- Fraaie architectuur;
- Prachtige zichtlocatie;
- Goede bereikbaarheid;
- Het geheel verkeert in een goede staat van onderhoud!
- In de directe omgeving zijn voldoende gratis parkeerplaatsen gelegen.

BEGANE GROND

Middels een mooie entreepartij is de royale ruimte van totaal circa 663 m² op de begane grond bereikbaar, welke door huurder is ingedeeld en ingericht.

Verhuurder heeft het pand voorzien van een cementdekvloer met wapening, isolatie en vloerverwarming. Tevens heeft verhuurder zorggedragen voor het binnen laten brengen van de nutsvoorzieningen tot in de meterkast.

Alle overige voorzieningen en inrichtingen zijn door huurder aangebracht en kunnen derhalve bij het eventueel eindigen van de huurovereenkomst worden weggenomen.
Overdracht Status Verkocht Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2002 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 663 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 663 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig