Terug naar de resultaten
Pannenweg 220 in Nederweert 6031 RK

Pannenweg 220

6031 RK Nederweert
Huurprijs € 475,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Op een goede zichtlocatie op Bedrijventerrein Pannenweg-West is een bedrijfsruimte gelegen met voorgelegen buitenterrein, kantoorruimte en gezamenlijk gebruik van sanitaire groep. Bedrijventerrein Pannenweg-West kenmerkt zich door een uitstekende bereikbaarheid en gunstige ligging ten opzichte van diverse grote uitvalswegen. Zo is de snelweg A2 met op– en afritten op nog geen 2 autominuten...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 106 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op een goede zichtlocatie op Bedrijventerrein Pannenweg-West is een bedrijfsruimte gelegen met voorgelegen buitenterrein, kantoorruimte en gezamenlijk gebruik van sanitaire groep.

Bedrijventerrein Pannenweg-West kenmerkt zich door een uitstekende bereikbaarheid en gunstige ligging ten opzichte van diverse grote uitvalswegen. Zo is de snelweg A2 met op– en afritten op nog geen 2 autominuten afstand gelegen. Bedrijvenpark Pannenweg-West heeft tevens prima verbindingen met de N266 (richting Helmond) en N275 (richting Helden en Venlo). De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op circa 10 minuten lopen. Er zijn goede busverbindingen naar Weert waar ook een NS-intercitystation is gelegen.

Bijzonderheden
- Geschikt als opslagruimte, geschikt als werkplaats, of een combinatie van beiden;
- Afsluitbaar buitenterrein!
- Aan de voorzijde van de bedrijfsruimte zijn parkeermogelijkheden aanwezig op eigen afsluitbaar terrein;
- Zeer goede bereikbaarheid aan de verkeersader van het bedrijventerrein;
- Instapklaar;
- *In de kantoorruimte is wel verwarming aanwezig.

BEDRIJFSRUIMTE
Het afsluitbare en beklinkerde buitenterrein geeft middels een elektrisch bedienbare sectionaalpoort toegang tot de bedrijfsruimte van circa 91 m². De bedrijfsruimte is voorzien van een lichtstraat voor daglichttoetreding, een betonvloer en een vrije hoogte van circa 6 m.

De kantoorruimte is via een separate entree bereikbaar, tevens via het buitenterrein. Het portaal (15,9 m²) bij binnenkomst is gezamenlijk met verhuurder te gebruiken, waarbij er toegang is tot de toiletgroep en de door huurder te gebruiken, afsluitbare, kantoorruimte.

De kantoorruimte (14,7 m²) is voorzien van een raam met zicht op de straatzijde alsmede afgewerkt met een tegelvloer, kunststof schroten wanden en plafond alsmede een radiator.

Het buitenterrein is circa 261 m² groot en kan door huurder gebruikt worden. De thans aanwezige container op het buitenterrein dient ten alle tijden voor verhuurder bereikbaar te zijn. Dit in verband met het legen van de container.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 475,- per maand Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1991 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 106 m² Perceeloppervlakte 261 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 91 m² Oppervlakte kantoorruimte 15 m² Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Afstand tot snelwegafrit Op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station Op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. Op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
91 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
15 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
261 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.