Terug naar de resultaten
Pannenweg 316 in Nederweert 6031 RK

Pannenweg 316

6031 RK Nederweert
Huurprijs € 1.295,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Algemene informatie Representatieve bedrijfsruimte van circa 367 m² met inpandige kantoren(totaal 38 m²) en eigen parkeerplaatsen aan de voorzijde op Bedrijventerrein Pannenweg. Oppervlakte Oppervlakte Totaal ± 405 m² Bedrijfsruimte circa 367 m² Kantoren circa 38 m² Locatie Deze bedrijfsruimte is gelegen op bedrijvenpark Pannenweg, een regionaal bedrijventerrein met een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 405 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Algemene informatie
Representatieve bedrijfsruimte van circa 367 m² met inpandige kantoren(totaal 38 m²) en eigen parkeerplaatsen aan de voorzijde op Bedrijventerrein Pannenweg.

Oppervlakte
Oppervlakte Totaal ± 405 m²

Bedrijfsruimte circa 367 m²
Kantoren circa 38 m²

Locatie
Deze bedrijfsruimte is gelegen op bedrijvenpark Pannenweg, een regionaal bedrijventerrein met een representatieve uitstraling en een prima diversiteit aan branches.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein Pannenweg kenmerkt zich door een uitstekende bereikbaarheid en gunstige ligging ten opzichte van diverse grote uitvalswegen. Zo is de snelweg A2 met op– en afritten op nog geen 2 autominuten gelegen. Bedrijvenpark Pannenweg heeft tevens prima verbindingen met de N266 (richting Helmond) en N275 (richting Helden en Venlo). De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op circa 10 minuten lopen. Er zijn goede busverbindingen naar Weert waar ook een NS-intercitystation is gelegen.

Parkeren
Parkeren kan aan de voorzijde, parallel aan het gehuurde.

Bestemming
De bestemming van het pand is Bedrijventerrein –BT-. Op ons kantoor zijn de bestemmingsplanvoorschriften ter inzage.

Indeling object:
Hal/entree aan de voorzijde van het pand. De hal is voorzien van een tegelvloer, meterkast, een geheel betegelde toiletruimte met fonteintje en achter deze toiletruimte is de pantry gelegen, voorzien van keukenblok met bergruimte, spoelbak en boiler.

Het kantoor op de begane grond is verdeeld in twee separate ruimten, zodat één ruimte als kantoor kan
dienen en één bijvoorbeeld als spreekkamer/showroom. De ruimten zijn voorzien van systeemwanden en
gemetselde wanden, systeemplafond met armaturen en ramen aan de voorzijde. Het kantoor kan middels een kleine aanpassing van de vloer, in de bedrijfsruimte als zolder gebruikt worden.
De bedrijfsruimte is bereikbaar middels de entreehal.

Bedrijfsruimte ( ± 367 m²)

Bedrijfsruimte voorzien van een handmatig bedienbare sectionaalpoort, betonvloer, daglichttoetreding is er via de grote lichtstraat en overige verlichting geschiedt middels TL-armaturen.
Tevens is het dak geïsoleerd. Het is mogelijk een vliering te creëren boven de kantoorruimte. De nooduitgang is aan de achterzijde gelegen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.295,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 405 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 367 m² Oppervlakte kantoorruimte 38 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren
Oppervlakte
367 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
38 m²
Aantal verdiepingen
1

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.