Terug naar de resultaten
Magnesiumstraat 1 C in Nederweert 6031 RV

Magnesiumstraat 1 C

6031 RV Nederweert
Huurprijs € 1.415,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Dit multifunctionele bedrijvenverzamelgebouw is gelegen op het jonge bedrijvenpark ‘Pannenweg II’ te Nederweert en heeft een perfecte zichtlocatie door haar centrale ligging aan de verkeersader van het bedrijvenpark.

Het object bestaat uit 7 units (2 solitaire kantoren, 4 bedrijfshallen met kantoorruimte en 1 bedrijfshal met showroom en kantoorruimte).

Uniek op dit...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 331 m² In units vanaf 264 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Dit multifunctionele bedrijvenverzamelgebouw is gelegen op het jonge bedrijvenpark ‘Pannenweg II’ te Nederweert en heeft een perfecte zichtlocatie door haar centrale ligging aan de verkeersader van het bedrijvenpark.

Het object bestaat uit 7 units (2 solitaire kantoren, 4 bedrijfshallen met kantoorruimte en 1 bedrijfshal met showroom en kantoorruimte).

Uniek op dit bedrijventerrein: Voor het gehele pand is het toegestaan om detailhandel* te voeren, doch passend binnen het beleid van de gemeente Nederweert. Wij adviseren u om contact op te nemen met de gemeente Nederweert om te bezien of uw activiteiten passen binnen het bestemmingsplan.

Bijzonderheden:
- Uitstekende bereikbaarheid.
- Het geheel verkeert in een goede staat van onderhoud.
- Uniek: Op het gehele complex is (in afwijking op het bestemmingsplan) detailhandel * van toepassing.
- Er zijn diverse parkeerplaatsen op eigen terrein gerealiseerd ten behoeve van de huurders en bezoekers van het complex.

MAGNESIUMSTRAAT 1C
(BEDRIJFSHAL MET KANTOORRUIMTE CIRCA 331 m² - € 1.415,00 per maand exclusief BTW)

Zowel de bedrijfshal (circa 264 m²) als de hierin aanwezige kantoorruimte (circa 67 m²) zijn middels een separate entree bereikbaar. De bedrijfsruimte is optimaal geïsoleerd en is tevens via een elektrische overheaddeur te betreden en voorzien van een verdiepingsvloer welke middels een trap bereikbaar is. De gehele bedrijfsruimte is voorzien van een alarminstallatie.

De kantoorruimte/kantine op de begane grond is afgewerkt met een tegelvloer, extra kastruimte aan de voorzijde van het geheel, systeemplafond voorzien van TL-verlichting, een eigen toegangsdeur, ramen aan de voorzijde, meterkast met eigen meters voor wat betreft gas, water en elektra, voorzien van een betegelde toiletruimte en toegang tot een nette pantry. De pantry is voorzien van een modern keukenblok voorzien van spoelbak, kraan en mogelijkheid tot het aansluiten van een koelkast/vaatwasser.

Boven de kantoorruimte is een tweede kantoorruimte aanwezig, voorzien van een tegelvloer, verwarming middels radiatoren en is middels een trap bereikbaar is via de bedrijfshal. Op de verdiepingsvloer is tevens de cv-installatie gesitueerd en is extra opslagruimte voorzien.

De bedrijfshal is afgewerkt met een betonvloer (vloerbelasting minimaal 1.250 kg/m², dikte 18 cm) monolithisch afgewerkt, dubbele wapening, een totale hoogte van 4,88 meter en is voorzien van een Winterwarm XR heater. De verdiepingsvloer is afgewerkt middels een houten vloerbalklaag en is val-beveiligd middels een uitneembare balustrade.

De bedrijfsruimte staat thans in verbinding met de bedrijfsruimte Magnesiumstraat 1D. Het is mogelijk deze verbinding dicht te maken en in oorspronkelijke staat terug te brengen waardoor separate verhuur mogelijk is.

MAGNESIUMSTRAAT 1D
(BEDRIJFSHAL MET KANTOORRUIMTE CIRCA 447 m² - € 1.770,00 per maand exclusief BTW)

De bedrijfsruimte (circa 410 m²) is middels een separate entree bereikbaar. Er is een extra toegangsdeur voorzien aan de achterzijde. De bedrijfsruimte is optimaal geïsoleerd en is tevens via een elektrische overheaddeur te betreden en voorzien van een verdiepingsvloer welke als opslagruimte gebruikt kan worden of mogelijkheden biedt tot het realiseren van extra kantoorruimte. De verdiepingsvloer bevat de cv-installatie gesitueerd en is voorzien van ramen aan de voorzijde en zijkant. De gehele bedrijfsruimte is voorzien van een alarminstallatie.

De kantoorruimte/kantine (circa 37 m²) op de begane grond is afgewerkt met een tegelvloer, TL-verlichting, eigen toegangsdeur, ramen aan de voorzijde en zijkant, meterkast met eigen meters voor wat betreft gas, water en elektra, nette pantry, alsmede voorzien van een betegelde toiletruimte en een separate opslagruimte. De pantry is voorzien van een modern keukenblok voorzien van spoelbak, kraan en mogelijkheid tot het aansluiten van een koelkast/vaatwasser.

De bedrijfshal is afgewerkt met een betonvloer (vloerbelasting minimaal 1.250 kg/m², dikte 18 cm) monolithisch afgewerkt, dubbele wapening, een vrije hoogte van 4,88 meter en is daarnaast voorzien van TL-verlichting en een Winterwarm heater alsmede raampartijen aan de achterkantkant welke voor de nodige daglichttoetreding zorgen.

De bedrijfsruimte staat thans in verbinding met de bedrijfsruimte Magnesiumstraat 1C. Het is mogelijk deze verbinding dicht te maken en in oorspronkelijke staat terug te brengen waardoor separate verhuur mogelijk is.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.415,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 331 m² Vloerbelasting 1250 kg/m² Vrije hoogte 500 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 264 m² Oppervlakte kantoorruimte 67 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 264 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
264 m²
In units vanaf
264 m²
Vrije hoogte
500 cm
Vloerbelasting
1250 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
67 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.