Terug naar de resultaten
Venloseweg 1 1A in Nederweert 6031 ST

Venloseweg 1 1a

6031 ST Nederweert
Huurprijs € 20,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Algemeen: De huidige eigenaar van het tankstation en de omliggende bedrijfsruimten is op zoek naar een goede buurman! Daarnaast kan hij voor u ook nog van toegevoegde waarde zijn bij het leveren van logistieke diensten. Locatie: Op een zeer centrale plek met een perfecte verbinding naar de A2, N266 (richting Helmond), N275 (Helden-Venlo), maar ook richting Leudal en Meijel bieden wij dit fraaie...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2109 m² In units vanaf 1000 m²
Lees meer

Omschrijving

Algemeen:
De huidige eigenaar van het tankstation en de omliggende bedrijfsruimten is op zoek naar een goede buurman! Daarnaast kan hij voor u ook nog van toegevoegde waarde zijn bij het leveren van logistieke diensten.

Locatie:
Op een zeer centrale plek met een perfecte verbinding naar de A2, N266 (richting Helmond), N275 (Helden-Venlo), maar ook richting Leudal en Meijel bieden wij dit fraaie bedrijfscomplex aan. De verhuurder kan maatwerk leveren van 1.000 m² tot circa 2.100 m². Daarnaast is het leveren van diensten ten aanzien van logistieke werkzaamheden bespreekbaar.

Het object:
De bedrijfsruimte (geschikt voor losgestort product, Venloseweg 1a) is opgebouwd uit een constructie van stalen kolommen met vakwerkspanten, betonvloer, kalkzandsteen binnenwanden en deels een metselwerk buitengevels. De buitengevel is recentelijk (2012) deels voorzien van nieuwe sandwichpanelen.

De bedrijfsruimte uit 2005/2006 (overspanning 50x35m) bestaat uit betonelement geveldelen, stalen spantconstructie en een geprofileerde staalplaat dak zonder isolatievoorzieningen. De vloer bestaat deels uit een gevlinderde betonvloer en deels uit bituum. Er is geen splitsing tussen de nutsvoorzieningen van de verschillende bedrijfsruimten toegepast. De in dit gedeelte aanwezige sectionaalpoorten zijn elektrisch bedienbaar. Er is eventueel ook buitenterrein bij te huren.

Het geheel is deels voorzien van een hekwerk. Aan de rechterzijde van het perceel is er een elektrisch bedienbare schuifpoort. Tussen de twee opslagruimten in is er eveneens een toegangspoort gerealiseerd, welke op afstand en middels een code bedienbaar is. Achter de shop en het kantoorgedeelte is een weegbrug aanwezig met een capaciteit van 70 ton.

Eventueel kan er in het kantoorgedeelte nabij de shop van het tankstation nog een kleine kantoorruimte worden gehuurd. Hierover gaat de verhuurder graag met u in gesprek.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 20,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1979 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2109 m² Vrije hoogte 450 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 1000 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren
Prijs
€ 20,-
Oppervlakte
2109 m²
In units vanaf
1000 m²
Vrije hoogte
450 cm

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.