Terug naar de resultaten
Pannenweg 312 in Nederweert 6031 RK

Pannenweg 312

6031 RK Nederweert
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Wij kunnen u een fantastisch nieuw te bouwen bedrijfspand te huur aanbieden op een centrale locatie op bedrijventerrein Pannenweg te Nederweert. De huidige eigenaar heeft aangegeven graag met beoogde huurders in gesprek te gaan om te kijken of we een maatwerk aanbieding kunnen maken! De bedrijfsruimte kent een totale oppervlakte van circa 1.050 m², maar is onder te verdelen in units van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1050 m² In units vanaf 250 m²
Lees meer

Omschrijving

Wij kunnen u een fantastisch nieuw te bouwen bedrijfspand te huur aanbieden op een centrale locatie op bedrijventerrein Pannenweg te Nederweert. De huidige eigenaar heeft aangegeven graag met beoogde huurders in gesprek te gaan om te kijken of we een maatwerk aanbieding kunnen maken!

De bedrijfsruimte kent een totale oppervlakte van circa 1.050 m², maar is onder te verdelen in units van telkenmale circa 250 m², zodat er 1 tot maximaal 4 units gerealiseerd kunnen worden. Neem gerust eens contact op voor meer informatie.

De eigenaar gaat het pand bouwen met het oog op duurzaamheid en multifunctionaliteit. Hierbij moet u denken aan een opleveringsniveau met vloerverwarming aangesloten op een warmtepomp, voorzieningen voor een bovenloopkraan met een maximum belasting van 5T. De vrije hoogte in het pand zal circa 6,50 meter onderkant spant gaan worden.

Per unit komen er parkeerplaatsen aan de voorzijde. Aan de achterzijde wordt het terrein ook verhard. De bedrijfsruimten kenmerken zich door grote raampartijen. Verhuurder is tevens bereid mee te denken in het aanbrengen van zonnepanelen en eventueel een inpandig kantoor. Dit zal echter wel leiden tot een surplus op de huurprijs, doch afhankelijk van maatvoering en opleveringsniveau.

De verwachte oplevering is medio september 2019. Zolang het bouwkundig nog (ter beoordeling aan verhuurder) mogelijk is om aanpassingen door te voeren heeft huurder nog inspraak in de indeling en inrichting.

Locatie
Deze bedrijfsruimte is gelegen op bedrijvenpark Pannenweg, een regionaal bedrijventerrein met een representatieve uitstraling en een prima diversiteit aan branches.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein Pannenweg kenmerkt zich door een uitstekende bereikbaarheid en gunstige ligging ten opzichte van diverse grote uitvalswegen. Zo is de snelweg A2 met op– en afritten op nog geen 2 autominuten gelegen. Bedrijvenpark Pannenweg heeft tevens prima verbindingen met de N266 (richting Helmond) en N275 (richting Helden en Venlo). De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op circa 10 minuten lopen. Er zijn goede busverbindingen naar Weert waar ook een NS-intercitystation is gelegen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting verwachting medio september 2019 BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1050 m² Vrije hoogte 650 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 250 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
1050 m²
In units vanaf
250 m²
Vrije hoogte
650 cm

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.