Terug naar de resultaten
Magnesiumstraat 16 B-C in Nederweert 6031 RV

Magnesiumstraat 16 B-C

6031 RV Nederweert
Huurprijs € 2.925,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Deze unit bedrijfsruimte ( 524 m² bedrijfsruimte en 112,1 m² kantoorruimte) is gelegen in een modern bedrijvenverzamelgebouw, op een toplocatie op bedrijvenpark Pannenweg te Nederweert. De op- en afritten A2 Eindhoven-Maastricht zijn op circa 2 minuten afstand gelegen!

Dit fraaie object is gelegen op het nieuwe gedeelte van bedrijvenpark Pannenweg, dat wordt gekenmerkt door...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 711 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Deze unit bedrijfsruimte ( 524 m² bedrijfsruimte en 112,1 m² kantoorruimte) is gelegen in een modern bedrijvenverzamelgebouw, op een toplocatie op bedrijvenpark Pannenweg te Nederweert. De op- en afritten A2 Eindhoven-Maastricht zijn op circa 2 minuten afstand gelegen!

Dit fraaie object is gelegen op het nieuwe gedeelte van bedrijvenpark Pannenweg, dat wordt gekenmerkt door hoogwaardige bedrijfsgebouwen en haar unieke ligging ten opzichte van Rijks– en snelwegen. De locatie is prima bereikbaar door haar centrale ligging aan de verkeersader van het bedrijvenpark. Bedrijvenpark Pannenweg is gelegen aan de op– en afritten van de A2 en is tevens ook zeer gunstig gelegen ten opzichte van de rijkswegen N266 (richting Helmond/A67) en N275 (richting Venlo).

Bijzonderheden:
- Instapklaar!
- Modern en jong pand;
- Ruim van opzet;
- Strategisch zeer goede ligging.


INDELING OBJECT
Hal/entree aan de rechterzijde van het pand. Entreehal voorzien van tegelvloer, meterkast en mogelijkheid tot plaatsing van een balie. Er is toegang tot de bedrijfsruimte alsmede een portaal met dames– en herentoilet. Overgang in de hal met grindvloer, open, dubbele trap naar de eerste verdieping, toegang tot de pantry aan de rechterzijde en aan de linkerzijde een grote vergader-/kantoorruimte.

De pantry is voorzien van een modern keukenblok met inbouwapparatuur en bar als zitgelegenheid. Ook vanuit deze pantry is de bedrijfsruimte weer bereikbaar.

De vergader-/kantoorruimte is voorzien van een grindvloer, systeemplafond met TL-armaturen en daglicht middels pui de voorgevel. Het is mogelijk deze ruimte ook vanaf het buitenterrein te betreden vanwege de toegangsdeur welke erin verwerkt is.

Op de eerste verdieping komt u uit in een open kantoortuin met circa diverse werkplekken. Verder is er nog een ruim directiekantoor of spreekkamer, een archiefruimte met opstelling cv-installatie en een serverruimte waar eventueel nog een spreekkamer van gemaakt zou kunnen worden. De ruimten op de eerste verdieping zijn afgewerkt met vloerbedekking en systeemplafond met TL-armaturen. Verder heeft de kantoortuin directe daglichttoetreding door de ramen over de gehele breedte van de voorgevel.

BEDRIJFSRUIMTE (524 M²)
De bedrijfsruimte is vanuit het buitenterrein te bevoorraden middels een tweetal elektrisch bedienbare sectionaalpoorten. Vanuit de kantoren zijn er 3 mogelijkheden om in de bedrijfsruimte te komen. De ruimte is afgewerkt met een gecoate betonvloer, daglichttoetreding via ramen boven in de achtergevel, brandslanghaspel, krachtstroom, 2 heaters en TL-armaturen. Tevens is het dak geïsoleerd. Ook zijn er aan de achterzijde een tweetal nooduitgangen gesitueerd.

SERVICEKOSTEN
- Onderhoud van het buitenterrein;
- Bijdrage Parkmanagement;
- Onderhoud elektrische sectionaalpoort;
- Onderhoud en keuring Noodverlichting;
- Onderhoud en keuring brandblus-apparatuur, inclusief ontruimingsinstallatie;
- Onderhoud CV-installatie.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 2.925,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 150,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 711 m² Oppervlakte kantoorruimte 187 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
524 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
187 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring