Terug naar de resultaten
Magnesiumstraat 16 in Nederweert 6031 RV

Magnesiumstraat 16

6031 RV Nederweert
Huurprijs € 1.050,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Deze unit bedrijfsruimte is gelegen in een modern bedrijvenverzamelgebouw, op een toplocatie op bedrijvenpark Pannenweg te Nederweert. De op- en afritten A2 Eindhoven-Maastricht zijn op circa 2 minuten afstand gelegen! Dit fraaie object is gelegen op het nieuwe gedeelte van bedrijvenpark Pannenweg, dat wordt gekenmerkt door hoogwaardige bedrijfsgebouwen en haar unieke ligging ten opzichte van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 208 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Deze unit bedrijfsruimte is gelegen in een modern bedrijvenverzamelgebouw, op een toplocatie op bedrijvenpark Pannenweg te Nederweert. De op- en afritten A2 Eindhoven-Maastricht zijn op circa 2 minuten afstand gelegen!

Dit fraaie object is gelegen op het nieuwe gedeelte van bedrijvenpark Pannenweg, dat wordt gekenmerkt door hoogwaardige bedrijfsgebouwen en haar unieke ligging ten opzichte van Rijks– en snelwegen. De locatie is prima bereikbaar door haar centrale ligging aan de verkeersader van het bedrijvenpark. Bedrijvenpark Pannenweg is gelegen aan de op– en afritten van de A2 en is tevens ook zeer gunstig gelegen ten opzichte van de rijkswegen N266 (richting Helmond/A67) en N275 (richting Venlo).

Bijzonderheden
- Instapklaar!
- Modern en jong pand;
- Strategisch zeer goede ligging.

INDELING OBJECT
Middels een loopdeur heeft u toegang tot de hal/entree van het kantorengedeelte, welke is voorzien van een tegelvloer en welke weer toegang biedt tot de meterkast, een geheel betegelde toiletruimte met fonteintje, trap naar de eerste verdieping en een kantoorruimte met pantry.

Het kantoor op de begane grond is voorzien van een laminaatvloer, systeemplafond met armaturen, mechanische ventilatie en een keukenblok met spoelbak. De wanden zijn deels afgewerkt.

De eerste verdieping is bereikbaar middels een hardhouten trap en bestaat uit een overloop en kantoor annex spreekkamer. Het kantoor is voorzien van vloerbedekking, systeemplafond met armaturen, CAT 5 databekabeling en een radiator. Ook hier zijn de wanden deels afgewerkt.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaalpoort, betonvloer, daglichttoetreding via ramen in de voor– en zijgevel, een brandslanghaspel, krachtstroom, een heater en TL-armaturen.

Tevens is het dak geïsoleerd.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.050,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 95,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 208 m² Oppervlakte kantoorruimte 36 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
172 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
36 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring