Terug naar de resultaten
Roeven in Nederweert 6031 RN

Roeven

6031 RN Nederweert
Vraagprijs € 525.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Roeven ongenummerd Nederweert Op een fraaie locatie, temidden van veel groen en water krijgt u nu als ondernemer de kans om uw bedrijf hier te vestigen! Dit is oprecht een unieke locatie te noemen, want via een oprijlaan bereikt u de bedrijfskavel van maar liefst 16.870 m². De entree van deze oprijlaan wordt geflankeerd door een karakteristieke, kleine waterkrachtcentrale als overloop voor de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Roeven ongenummerd Nederweert

Op een fraaie locatie, temidden van veel groen en water krijgt u nu als ondernemer de kans om uw bedrijf hier te vestigen! Dit is oprecht een unieke locatie te noemen, want via een oprijlaan bereikt u de bedrijfskavel van maar liefst 16.870 m². De entree van deze oprijlaan wordt geflankeerd door een karakteristieke, kleine waterkrachtcentrale als overloop voor de sluis 15.

Zware industrie is hier niet toegestaan, maar wanneer uw onderneming valt in de milieucategorie 1 en 2, dan zijn er volop mogelijkheden. Het bouwen van een bedrijfswoning behoort eveneens tot de mogelijkheden. Daarnaast is er in 2006 een vergunning afgegeven voor de bouw van een bedrijfsruimte van circa 2.535 m². De tekeningen zijn op ons kantoor beschikbaar. Hieraan zijn wel voorwaarden verbonden, welke eveneens op ons kantoor bekend zijn. Hieronder valt onder andere de verplichting tot het aanleggen van een beplantingssingel.

Maakt u gerust eens een vrijblijvende afspraak met ons kantoor om te kijken welke mogelijkheden deze kavel voor u te bieden heeft.

Kenmerken
Soort pand: Bedrijfskavel;
Perceelgrootte: 16.870 m².

Onderhoud
Buiten: Goed, doch een maagdelijke kavel met omheining;
Aanvaarding: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Bijzonderheden
- Unieke locatie aan de rand van Nederweert;
- Ondernemen in het groen krijgt een hele andere dimensie.

DE LOCATIE
In de directe nabijheid van bedrijvenpark Pannenweg doet zich nu een unieke mogelijkheid voor om op een solitaire bedrijfslocatie uw onderneming te vestigen. Bij Sluis 15 zijn het recreatiepark Trinkenshof, Takelservice Duijts en de Visstek gevestigd. Aan de overzijde van Sluis 15 is de locatie van Kalle en Bakker gelegen. Via de Rosvelterweg aan de overzijde van Sluis 15 zijn er prima ontsluitingswegen naar de A2 met op- en afritten naar Maastricht en Eindhoven, N266 en N275!

Via een lange oprijlaan bereikt u het voorterrein waar ook het perceel van Takelservice Duijts ook een poort heeft. Het eigen terrein is grotendeels omheind en aan de voorzijde voorzien van een brede schuifpoort.

DE KAVEL
De riante kavel is rechthoekig van opzet en zal na realisatie van het beplantingsplan (door koper aan te leggen) beschikken over een zaksloot om het hemelwater op eigen terrein, inrit met passeergedeelte en een fraaie groensingel!

Er staat nog een klein, ouder schuurtje met een asbesthoudend dakbeschot. De afgegeven bouwvergunning laat ruimte voor een bedrijfsruimte met een goothoogte van 6.00 meter en een nokhoogte van 7.40 meter.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 525.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm N.v.t. Indeling Soort Object Bouwgrond Perceeloppervlakte 16870 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud buiten toel. Goed, doch een maagdelijke kavel met omheining.
Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Bouwvolume
2535
Bouwhoogte
740 cm
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.