Hermans Bedrijfsmakelaars B.V.

Wilhelminasingel 267
6001 GS Weert
Tel: 0495-451002
info@hermans-bedrijfsmakelaars.nl
Rijksweg Zuid 17, 6031 RL Nederweert, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 182.000,- k.k.
Rijksweg Zuid 17 in Nederweert 6031 RL

Omschrijving

Ruime bedrijfswoning (177 m²), gelegen op een perceel van 745 m² aan de rand van Nederweert op de grens van bedrijventerrein ‘Pannenweg-West’. Ideaal gelegen op zeer korte afstand van de op- en afritten A2 Eindhoven-Maastricht!

Bedrijventerrein Pannenweg kenmerkt zich door een uitstekende bereikbaarheid en gunstige ligging ten opzichte van diverse grote uitvalswegen. Zo is de snelweg A2 met op– en afritten op nog geen 2 autominuten gelegen. Bedrijvenpark Pannenweg-West heeft tevens prima verbindingen met de N266 (richting Helmond) en N275 (richting Helden en Venlo). De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op circa 10 minuten lopen. Er zijn goede busverbindingen naar Weert, waar ook een NS-intercitystation is gelegen.

BIJZONDERHEDEN
- De cv-ketel dient te worden vervangen;
- Het object dat wij te koop aanbieden is een bedrijfswoning. Voor de mogelijkheden die deze woning biedt, kunt u contact opnemen met de gemeente Nederweert. De gemeente Nederweert is een vooruitstrevende, op de burger gerichte gemeente. Zij staat open voor initiatieven en verzoeken van haar burgers en bedrijven. Steevast wordt gezocht naar een oplossing waar burger/bedrijf en gemeente achter kunnen staan;
- Juist doordat de bedrijfswoning dient te worden aangepast aan de hedendaagse eisen, kregen wij tijdens onze eerste bezoeken aan dit pand telkens nieuwe ideeën en inzichten in de vele mogelijkheden voor de indeling van dit pand. Wij werden alleen maar enthousiaster! U ook?

ALGEMEEN
De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en is voor het overgrote deel tevens voorzien van rolluiken. De voordeur heeft een glas-in-lood raam. Na modernisering en realisatie van deze woning/bedrijfsruimte staat hier een bijzonder object op een fraaie plek aan de rand van Nederweert!

BEGANE GROND
De entree aan de voorzijde van de woning leidt naar de voordeur met entreehal, die intern nog een aantal traptreden heeft. De hal/gang is voorzien van een authentieke marmeren tegelvloer en geeft toegang tot twee slaapkamers en de woonkamer. In de hal bevindt zich de vlizotrap naar de zolderverdieping.

Aan de rechterzijde van de hal ligt de woonkamer van 33,2 m², waarvan de vloer is afgewerkt met laminaat. Er is een eiken schouw met originele Delfts Blauwe tegeltjes.

Aan de linkerzijde van de hal bevinden zich twee slaapkamers van respectievelijk 18,2 m² en 15,6 m². Beide slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en muurkast. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is verder voorzien van een ingebouwd kluisje en de slaapkamer aan de voorzijde heeft een wastafelaansluiting. De grote ramen aan de voorzijde en de ramen in de zijgevel van de woning zorgen voor veel daglicht in zowel de woonkamer als de slaapkamers. De woonkamer en slaapkamers bieden een mooi zicht op de Zuid-Willemsvaart en het vele groen dat de woning omringt!

Aan het einde van de gang is er een trap naar de benedenverdieping.

BENEDEN VERDIEPING
Dit niveau is te bereiken via de trap in de hal/gang alsmede via twee buitendeuren in de tuin/keuken. De tuin aan de achterzijde ligt op ditzelfde niveau en loopt omhoog richting de voorzijde van de woning.

Er zijn diverse ruimten beschikbaar, waaronder een studeerkamer, berging/bijkeuken, 2 kelderruimtes, trapkast, leefkeuken, badkamer en een slaap-/studeerkamer.

De studeerkamer (thans 10,6 m²) is gelegen in een mooie zonnige hoek, naast één van de toegangsdeuren.
Hier zou eventueel met een doorbraak een royale leefkeuken gerealiseerd kunnen worden! Deze optimalisatie zou zorgen voor meer tuincontact en zonlichttoetreding.

De bijkeuken ligt achter de studeerkamer en biedt ruimte voor de opstelling van uw witgoed. In de bijkeuken bevindt zich ook de cv-ketel. Er is een separate voorraad-/bergruimte.

Verder is er een kelder/voorraadruimte tussen de studeerkamer en de keuken.

De keuken (10,7 m²) is voorzien van een eenvoudige opstand met oven, gasfornuis, rvs-aanrechtblad, combi koelkast- en vriezer. Deze ruimte heeft tegels op de vloer, schroten tegen de wand en een raam en een deur naar de zijtuin.
De badkamer ligt achter de keuken en heeft volledig betegelde wanden, een tegelvloer, een raam, ligbad, toilet, wastafel en radiator.

Als laatste ruimte is er een studeer-/slaapkamer. Deze is 9,5 m² groot en voorzien van een raam, meterkast, watermeter en tegelvloer.

ZOLDERVERDIEPING
Via de vlizotrap in de hal is de zolder te bereiken. Deze grote zolder is voorzien van een houten verdiepingsvloer en heeft voldoende potentie om er extra (slaap)kamers te realiseren.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 182.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 25 m² Perceeloppervlakte 745 m² Oppervlakte kantoorruimte 10 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Woonruimte aanwezig