Terug naar de resultaten
Steeg 25 . in Neer 6086 EJ

Steeg 25 .

6086 EJ Neer
Huurprijs € 750,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Kantoorruimten, onderdeel uitmakend van een groter geheel. LOCATIE Het pand ligt nabij de dorpskern van Neer. Neer heeft een lokaal verzorgend karakter en heeft detailhandelsvoorzieningen in de primaire sector. Het pand is een voormalig bankgebouw dat een aantal jaren geleden is getransformeerd tot een kleinschalig kantoorverzamelgebouw met onder andere een apotheek, adviesbureau en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 105 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Kantoorruimten, onderdeel uitmakend van een groter geheel.

LOCATIE
Het pand ligt nabij de dorpskern van Neer. Neer heeft een lokaal verzorgend karakter en heeft detailhandelsvoorzieningen in de primaire sector. Het pand is een voormalig bankgebouw dat een aantal jaren geleden is getransformeerd tot een kleinschalig kantoorverzamelgebouw met onder andere een apotheek, adviesbureau en administratiekantoor en een bijkantoor van de Rabobank. Het geldpunt van de Rabobank zal in de toekomst in het pand gehandhaafd blijven.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is goed. Het pand is gelegen aan een uitvalsweg van de Napoleonsweg N273 met goede verbindingen richting Roermond, Weert en Venlo. Er bevindt zich een busstation op loopafstand.

BESTEMMING
De bestemming van het pand is kantoordoeleinden. Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden.

PARKEREN
Parkeren voor klanten is mogelijk op openbaar terrein. Aan de voorzijde zijn voldoende parkeerplaatsen. Ook is parkeren op eigen terrein mogelijk door een afsluitbare poort.

INDELING
Via een gezamenlijke entree heeft u toegang tot de hal op de begane grond. Vanuit de hal zijn alle kantoorruimtes goed te bereiken. De ruimtes zijn onderverdeeld in 4 losse kantoren van verschillende grootte. Door de vele ramen hebben de kantoorruimtes erg veel lichtinval.

Kantoorruimte 1 (ongeveer 40m2) deze kantoorruimte staat in open verbinding (deze is afsluitbaar) met de centrale hal. De ruimte is voorzien van een fraaie vloerbedekking en systeemplafond.

Kantoorruimte 2 (ongeveer 14m2) ligt aan de rechter voorzijde van het gebouw en ideaal te gebruiken als spreekkamer/kantoor. Ook deze ruimte is voorzien van een fraaie vloerbedekking en systeemplafond.

Kantoorruimte 3 (ongeveer 32m2) staat in open verbinding met kantoorruimte 1 en is voorzien van een spreekkamer. Door de ramen heeft u een prettig contact met buiten c/q binnenplaats.

Achteringang/Kitchenette:
Via de (afsluitbare) parkeerplaats komt u/uw personeel in de kitchenette. De kitchenette is functioneel ingedeeld. Ook is hier de dames- en herentoilet en de technische ruimte.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1960 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 105 m² Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
105 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
Turnkey
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.