Terug naar de resultaten
Engelmanstraat 56 in Neer 6086 BD

Engelmanstraat 56

6086 BD Neer
Vraagprijs € 649.000,- k.k. Huurprijs € 95,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP/TE HUUR, ZEER REPRESENTATIEVE EN HOOGWAARDIGE KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE CA. 632 M2 DEELS IN VERHUURDE STAAT GELEGEN OP GOEDE ZICHTLOCATIE. Locatie Dit fraaie en herkenbare object is gelegen in de kern Neer op een goed bereikbare locatie aan de rand van de bebouwde kom van Neer. Er is een uitstekende zichtlocatie vanwege de ligging aan de N275 (Napoleonsweg). De belendingen bestaat uit o.a....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 632 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP/TE HUUR, ZEER REPRESENTATIEVE EN HOOGWAARDIGE KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE CA. 632 M2 DEELS IN VERHUURDE STAAT GELEGEN OP GOEDE ZICHTLOCATIE.

Locatie
Dit fraaie en herkenbare object is gelegen in de kern Neer op een goed bereikbare locatie aan de rand van de bebouwde kom van Neer. Er is een uitstekende zichtlocatie vanwege de ligging aan de N275 (Napoleonsweg). De belendingen bestaat uit o.a. woonhuizen aan de zijde van de Engelmanstraat in combinatie met de locatie van Geelen Vastgoed & Bouw, alsmede een appartementencomplex aan de overzijde (zijde Napoleonsweg).

Oppervlakte
Perceelgrootte 1.483 m²
Oppervlakte kantoren ± 632 m²

Parkeren
Op eigen terrein zijn er circa 10 eigen parkeerplaatsen gelegen. Verder zijn er op openbaar terrein nog beperkte parkeermogelijkheden. Aan de zijde van de Napoleonsweg N275 zijn er geen parkeervoorzieningen.

Indeling object:
Souterrain (groot circa 136 m²):
Via de trap in de centrale ontmoetingsruimte naar het souterrain, bestaande uit een tweetal vertrekken, waarvan één met toegang tot de serverruimte.

Begane grond (± 360 m²):
Overdekte entree met tochtsluis naar een centrale gang met tegelvloer, spuitwerk wanden en houten binnenkozijnen. Het plafond is uitgevoerd in systeemplafonds met armaturen. Aan de linkerzijde bevindt zich een kantoorruimte met vloerbedekking, systeemplafond met spots en aluminium kozijnen. Dit kantoor is voorzien van koeling en verwarming middels radiatoren.
Het kantoor aan de rechterzijde is ten aanzien van het opleveringsniveau gelijk aan het kantoor aan de linkerzijde.

Vanuit de centrale gang is de toiletgroep bereikbaar, bestaande uit een voorportaal met dubbele wastafel in een meubel, geheel betegelde wanden en een systeemplafond met armaturen. Tevens is er mechanische ventilatie aanwezig. De toiletten voor dames en heren bestaan uit een hangcloset met geheel betegelde wanden. De vloeren in de sanitaire groep zijn volledig betegeld.

De data-/copyruimte aan de rechterzijde is uitgevoerd met vloerbedekking, mechanische ventilatie, vloerbedekking en spuitwerk wanden. Ten behoeve van de databekabeling is er een kabelgoot aanwezig. De pantry op de begane grond is uitgevoerd met een spoelbak, gedeeltelijk betegelde wanden en een tegelvloer. Ten aanzien van inbouwapparatuur is er een boiler, kleine vaatwasser en een koelkast aanwezig.

De centrale gang geeft tevens toegang tot een grote ontmoetingsruimte met tegelvoer, spuitwerk wanden, glazen deuren, systeemplafonds met armaturen en spots. Er is een stalen trap met hard houten treden naar de eerste verdieping.

Vanuit de ontmoetingsruimte is er toegang tot een centrale gang naar de achtergelegen kantoorruimten. In totaal zijn er in deze vleugel 6 kantoren gelegen, waarvan een aantal kantoren onderling met elkaar in verbinding staan. Het opleveringsniveau van deze kantoren is te omschrijven als representatief met onder andere vloerbedekking, spuitwerk wanden, koeling, databekabeling, systeemplafonds met spots en armaturen. De verwarming geschiedt middels radiatoren.

Eerste verdieping (± 136 m²):
Grote open ronde ruimte met veel lichtinval welke thans wordt gebruikt als showroom. De ruimte is afgewerkt met een stroken parketvloer, spuitwerk wanden en aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Vanuit de showroom is er een centrale gang met toegang tot alle overige vertrekken op de eerste verdieping.

Er is een pantry met een keukenblok, voorzien van een spoelbak, koelkast en vaatwasser. De wanden zijn gedeeltelijk betegeld en deels voorzien van spuitwerk. Het plafond is uitgevoerd in een systeemplafond met spots. In de pantry staat tevens de c.v.-installatie opgesteld.

De toiletgroep is identiek aan de toiletgroep op de begane grond. Verder bevinden zich op de eerste verdieping nog een tweetal kantoren. Daarnaast is er nog een grote presentatieruimte.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 649.000,- kosten koper Huurprijs € 95,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 632 m² Perceeloppervlakte 1483 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Elders Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
632 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.