Terug naar de resultaten
Gebbelsweg 27 in Ospel 6035 EA

Gebbelsweg 27

6035 EA Ospel
Vraagprijs € 389.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Deze ruim opgezette BEDRIJFSWONING is gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Ketelaarsweg in Ospel. De aangrenzende bebouwing bestaat uit diverse andere bedrijfswoningen, bedrijfsgebouwen en agrarische gronden. Enkele jaren geleden is het achtergelegen bedrijfsgedeelte door de huidige eigenaar verkocht en thans bieden wij deze bedrijfswoning te koop aan. Tevens bestaat de mogelijkheid om...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 155 m²
Lees meer

Omschrijving

Deze ruim opgezette BEDRIJFSWONING is gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein Ketelaarsweg in Ospel. De aangrenzende bebouwing bestaat uit diverse andere bedrijfswoningen, bedrijfsgebouwen en agrarische gronden. Enkele jaren geleden is het achtergelegen bedrijfsgedeelte door de huidige eigenaar verkocht en thans bieden wij deze bedrijfswoning te koop aan. Tevens bestaat de mogelijkheid om deze bedrijfswoning te combineren met het achtergelegen bedrijfsgedeelte. Hierover informeren wij u graag nader.

Het pand is in 1995 gebouwd en kenmerkt zich door een praktisch ontwerp en een degelijke bouwaard. Er is gekozen voor houten kozijnen (grotendeels), Trespa boeiboorden en een onderhoudsvriendelijke tuin.

Bijzonderheden
- Het object dat wij te koop aanbieden betreft een BEDRIJFSWONING. Dit houdt in dat het object NIET als burgerwoning bewoond mag worden en dat hier nadere regels aan verbonden zijn. Wij raden u aan om bij voorgenomen vestiging met uw bedrijf contact op te nemen met de gemeente Nederweert;
- Eventueel is het achtergelegen bedrijfsgedeelte ook te koop, te huur of middels een huur/koopconstructie te verwerven, doch uitsluitend in combinatie met de bedrijfswoning;
- Onze opdrachtgever heeft aangegeven over mogelijkheden te beschikken ten aanzien van het hypothecair financieren van het pand, danwel middels een huur-/koopconstructie )ook voor het achtergelegen bedrijfsgedeelte). Graag maken wij hierover met u een persoonlijke afspraak.

BEGANE GROND
Ontvangsthal met tegelvloer, toiletruimte en meterkast. In 2018 is de begane grond grotendeels verbouwd door het weghalen van de scheidingsmuur tussen de woonkamer en keuken. Het resultaat is een zeer royale leefruimte met een ruime zithoek met plankenvloer en open verbinding naar de vernieuwde keukenopstand met een eiland en een opstand met losse koelkast en los fornuis met afzuigkap. In de woonkamer en keuken zijn er twee schuifpuien naar het terrasgedeelte.

Vanuit de keuken is er een praktische bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed en deels betegelde wanden. De aangrenzende garage is dan ook van binnenuit te bereiken en is voorzien van een tegelvloer, verwarming en deels betegelde wanden. Er is een aparte deur naar het tuingedeelte en aan de voorzijde zijn er openslaande deuren.

TUIN
De tuin rondom is fraai aangelegd met aan de voorzijde diverse borders en fraaie aanplant. De tuin aan de achterzijde is voorzien van een aantal bomen en terras. Verder is er een heuse bierstube gerealiseerd met houten delen en terras.

EERSTE VERDIEPING
Centrale overloop met plankenvloer en toegang tot alle vertrekken, alsmede een vaste trap naar de tweede verdieping. Aan de linkerzijde zijn er een tweetal royale slaapkamers met houten vloerafwerking en de slaapkamer aan de voorzijde heeft ruime inbouwkasten. De slaapkamer aan de achterzijde bestaat uit een voorkamer (ideaal als study, kleedkamer of extra slaapvertrek. De aangrenzende kamer is uitgevoerd met een stoere bedstee en kastenwand waar ook de c.v.-installatie staat opgesteld.

De badkamer is uitgevoerd met een ligbad met scherm, toilet en vernieuwde wastafel met meubel. De wanden zijn geheel betegeld en er is een raam voor daglicht en ventilatie.

TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken waar nog eens een extra, royale slaapkamer is gemaakt met schuifkasten in de schuine delen, eikenvloer en dakraam.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 389.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1995 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 155 m² Perceeloppervlakte 480 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Toilet
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Oppervlakte
155 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.