Terug naar de resultaten
Zuidhoven 9 M in Roermond 6042 PB

Zuidhoven 9 M

6042 PB Roermond
Huurprijs € 1.050,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Deze multifunctionele bedrijfsruimte van totaal 139 m², onderdeel uitmakend van een bedrijvenverzamelgebouw is gelegen op bedrijventerrein ‘ Spickerhoven’, op zeer korte afstand van het centrum van Roermond alsmede diverse op- en afritten van snelwegen en wordt te huur aangeboden. Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘Spickerhoven’, aan de rand van het terrein waardoor het vanaf de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 131 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Deze multifunctionele bedrijfsruimte van totaal 139 m², onderdeel uitmakend van een bedrijvenverzamelgebouw is gelegen op bedrijventerrein ‘ Spickerhoven’, op zeer korte afstand van het centrum van Roermond alsmede diverse op- en afritten van snelwegen en wordt te huur aangeboden.

Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘Spickerhoven’, aan de rand van het terrein waardoor het vanaf de doorgaande weg van en naar het centrum (Oranjelaan) goed bereikbaar is. Ook de bereikbaarheid ten opzichte van de op- en afritten van de snelweg A73 (o.a. richting Venlo) en provinciale weg N280 richting de snelweg A2 (o.a. richting Eindhoven en Maastricht), maar ook richting Duitsland is erg goed te noemen.
Bushaltes zijn op loopafstand gelegen. Het NS-station ligt op circa 5 tot 10 minuten fietsafstand.


INDELING
Begane grond
Entree middels de deur welke toegang geeft tot de ontvangsthal of via de elektrisch bedienbare poort in de bedrijfsruimte.
De bedrijfsruimte is circa 64 m² groot en is voorzien van een betonvloer, TL-verlichting, stortbakje, wanden opgebouwd uit betonelementen en gedeeltelijk gipsplaten, ABW cv-installatie met radiatoren ter verwarming.

De ontvangsthal is afgewerkt met een grindvloer welke tevens op de loopvlakken van de trap is verwerkt. Verder is er een meterkast, brandhaspel, radiator en wandlampen alsmede een toiletruimte met gedeeltelijk betegelde wanden, fonteintje duobloc en spiegel.

Eerste verdieping
Ook op de eerste verdieping is er een grindvloer aangebracht in de open werkruimte van circa 67 m².
Er zijn radiatoren aanwezig alsmede een lichtkoepel, systeemplafond met TL-armaturen en een plafondunit airconditioning. Een keurig keukenblok met natuurstenen aanrechtblad, bergkasten, boiler en koelkast is tevens in de open ruimte gesitueerd.
De ramen aan de voorzijde van de ruimte zorgen tevens voor de nodige daglichttoetreding.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.050,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 131 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 64 m² Oppervlakte kantoorruimte 67 m² Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk, goed Onderhoud buiten redelijk, goed Afstand tot snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station op 4000 m tot 5000 m Afstand tot winkelvoorz. op 4000 m tot 5000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet
Oppervlakte
64 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
67 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Topkoeling

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.