Terug naar de resultaten
Willem Ii Singel 20 in Roermond 6041 HS

Willem II Singel 20

6041 HS Roermond
Huurprijs € 1.100,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Roermond is sinds jaar en dag een stad met een aantrekkingskracht die niet alleen tot ver in de provincie, maar zelfs over de landsgrenzen reikt. De komst van het Retail Park en het Designer Outlet Center hebben dit alleen nog maar versterkt. De aanwezigheid van de Rechtbank, toerisme en een grote diversiteit aan bedrijventerreinen maakt Roermond voor veel ondernemers een aantrekkelijke plaats om...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 69 m² In units vanaf 69 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Roermond is sinds jaar en dag een stad met een aantrekkingskracht die niet alleen tot ver in de provincie, maar zelfs over de landsgrenzen reikt. De komst van het Retail Park en het Designer Outlet Center hebben dit alleen nog maar versterkt. De aanwezigheid van de Rechtbank, toerisme en een grote diversiteit aan bedrijventerreinen maakt Roermond voor veel ondernemers een aantrekkelijke plaats om zich te vestigen.

Bijzonderheden:
- Goede zichtlocatie;
- Dagelijks zeer veel passanten;
- NS-Station voor de deur en winkelvoorzieningen om de hoek.

Locatie:
Op een uitstekende locatie in het centrum van Roermond ligt deze kleinschalige kantoorruimte, op loopafstand van het centraal station, busverbindingen, maar ook het bruisende kernwinkelgebied ligt om de hoek! De Rechtbank van het Arrondissement Limburg ligt op circa 400 meter lopen.

Parkeren kan in de parkeerhavens aan de Willem II singel (betaald en vergunninghouders), maar ook bijvoorbeeld in de parkeergarage Achter de Oranjerie (betaald en vergunninghouders).

Indeling en inrichting:
Gemeenschappelijke entree met glazen pui naar het kantoorgedeelte. Aan het einde van deze gang is er een eigen toiletruimte.

Grote open kantoorruimte met planken vloer, hoge plafonds en vaste kastenwand met ingebouwde pantry (met gesloten kastdeuren is deze volledig uit het zicht).

Vanuit de open ruimte naar het tweede kantoorgedeelte, eveneens met planken vloer en veel lichtinval door de grote lichtstraat.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.100,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 69 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 69 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
69 m²
In units vanaf
69 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Toilet, pantry, verwarming

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.