Terug naar de resultaten
Grote Laak 17 in Roggel 6088 NJ

Grote Laak 17

6088 NJ Roggel
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Grootschalig bedrijfscomplex, gelegen op bedrijventerrein Laak te Roggel, bestaande uit circa 376 m² kantoorruimte en 2.780 m² bedrijfsruimte op een perceel van 11.080 m². TE HUUR VANAF 150 M²! INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN!

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het object is prima, met een goede aansluiting op de N279 zijn de snelwegen A73 (Roermond-Nijmegen), A67...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 376 m² In units vanaf 376 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Grootschalig bedrijfscomplex, gelegen op bedrijventerrein Laak te Roggel, bestaande uit circa 376 m² kantoorruimte en 2.780 m² bedrijfsruimte op een perceel van 11.080 m². TE HUUR VANAF 150 M²! INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN!

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het object is prima, met een goede aansluiting op de N279 zijn de snelwegen A73 (Roermond-Nijmegen), A67 (Venlo-Eindhoven), A2 (Eindhoven-Weert-Maastricht) en de Duitse A 52 (Roermond-Mönchengladbach) snel bereikbaar. Busverbindingen zijn er in de directe omgeving op circa 15 minuten loopafstand.
Het object is gelegen op bedrijventerrein Laak in Roggel. Dit bedrijventerrein voorziet in bedrijven in de branches auto’s, boten en caravans, productiesector alsmede de transportsector, al dan niet in combinatie met bedrijfswoningen.
Tevens is er een kleinschalige milieustraat gelegen op het bedrijventerrein.

BESTEMMING
De bestemming van het object is Bedrijventerrein.

PARKEREN
Op eigen terrein aan de linkerzijde van het pand is het terrein voorzien van klinkerverharding, welke dient als parkeergelegenheid. Uitbreiding hiervan is mogelijk vanwege ruime aanwezigheid van onverhard terrein.

VERWARMING
Het object wordt verwarmd middels een drietal Buderus installaties alsmede 2 cv-installaties van het merk Nefit, type Ecomline HR.

KANTOORGEDEELTE - BESCHIKBAAR
Middels een overdekte entree is via dubbele deuren het tochtportaal te bereiken. De alarm-/ brandmeldcentrale is hier gesitueerd.

Via dubbele openslaande deuren is de centrale hal bereikbaar welke is afgewerkt met metselwerk wanden, vloerbedekking, systeemplafond met TL-armaturen en radiatoren.

Er is een centrale balie gerealiseerd voor ontvangst van bezoekers. Aan de linkerzijde van de balie zijn 4 kantoren gelegen, allen gescheiden door houten kozijnen en grote raampartijen.
Door de ramen van vloer tot plafond ter hoogte van de showroom zijn ook de aangrenzende kantoren voorzien van daglichttoetreding. De showroom van circa 71,5 m² kan indien gewenst ook gebruikt worden als kantoortuin!

Achter de balie geeft een portaal toegang tot de bedrijfsruimte, archiefruimte en een toiletruimte.

Aan de rechterzijde van de balie geeft een centrale gang toegang tot de overige ruimten.

De rechterkantorenvleugel omvat onder andere een kantoortuin, een repro-ruimte, een serverruimte en een meterkast.

De kantoortuin van ruim 81 m² is afgewerkt met vloerbedekking en grote raampartijen voor de nodige daglichttoetreding.

Tevens is er een directiekantoor (ca. 29 m²) gelegen aan deze centrale gang.
Een portaal geeft toegang tot de kantine, kleedruimte met toilet en de bedrijfsruimte.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1980 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 376 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 376 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
376 m²
In units vanaf
376 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, verwarming

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring