Terug naar de resultaten
Noordkade 4 4A in Weert 6003 ND

Noordkade 4 4a

6003 ND Weert
Vraagprijs € 5.156,25 p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte van circa 345 m² (begane grond), circa 320 m² (verdieping) en 45 m² archief op een ultieme zichtlocatie, aan de entree bij de Stadsbrug van Weert. LOCATIE Het object is gelegen op een fraaie locatie aan de rand van het centrum van Weert, grenzend aan kantorenpark Centrum-Noord alsmede de woonwijk Molenakker. Het pand biedt uitzicht op het kanaal, de passantenhaven...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 710 m² In units vanaf 710 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte van circa 345 m² (begane grond), circa 320 m² (verdieping) en 45 m² archief op een ultieme zichtlocatie, aan de entree bij de Stadsbrug van Weert.

LOCATIE
Het object is gelegen op een fraaie locatie aan de rand van het centrum van Weert, grenzend aan kantorenpark Centrum-Noord alsmede de woonwijk Molenakker. Het pand biedt uitzicht op het kanaal, de passantenhaven en de Stadsbrug van Weert.

BEREIKBAARHEID
De locatie is prima bereikbaar met de auto. Via de A2 is het pand binnen 5 minuten bereikbaar. Een tweetal bushaltes zijn bereikbaar in aan de Kasteelsingel en Schoutlaan op circa 5 minuten loopafstand. Weert beschikt tevens over een NS-intercitystation, gelegen op circa 10 tot 15 minuten loopafstand.

BESTEMMING
De bestemming van het pand is Kantoor. Op ons kantoor zijn de bestemmingsplanvoorschriften ter inzage.

PARKEREN
Er zijn een circa 19 parkeerplaatsen beschikbaar.

Eveneens kan er geparkeerd worden in de parkeerhavens aan de Noordkade of langs de straat. Hier geldt gratis parkeren. Aan de overzijde van de Eindhovenseweg is aan de Suffolkweg nog een openbaar, gratis parkeerterrein.

STAAT VAN ONDERHOUD
Binnen Goed
Buiten Goed

GAS-WATER - EN ELEKTRAVERBRUIK
Gas, water- en elektravoorzieningen zijn aanwezig. Aansluiting op het gemeentelijke riool. Verwarming van het pand geschiedt middels radiatoren. Tevens is er topkoeling aanwezig.

INDELING BEGANE GROND
Overdekte entree met dubbele toegangsdeur tot de royale ontvangsthal met balie en trap naar eerste verdieping. Tevens zijn hier de twee meterkasten, garderobe, portaal met twee toiletruimten en het bedieningspaneel voor het alarm aanwezig.

Ontvangsthal afgewerkt met een tegelvloer, vide, balie en toegang tot alle kantoorruimten.

Er is onder andere een werkruimte bereikbaar, waarbij er een reprogedeelte ingericht kan worden en er toegang is tot de kelderruimte, alsmede de server– en cv-ruimte.

Deze werkruimte is afgewerkt met vloerbedekking. Het reprogedeelte alsmede serverruimte is voorzien van kunststof vloerafwerking.

Naast deze werkruimte is de kantine gelegen, uitgerust met een luxe keukenopstand.
De keuken is afgewerkt met een tegelvloer en de opstand is voorzien van een magnetron, koel-vriescombinatie, vaatwasser, elektrische kookplaat, spoelbak, boiler en bergkasten.

De bovenverdieping is separaat te huur, maar deze huurder heeft een eigen entree!

De verhuurder is bereid mee te denken in eventuele aanpassingen van het gehuurde. Informeer naar de voorwaarden!

Er is een kantoorruimte/spreekkamer bereikbaar waarbij er een muurkast gecreëerd is middels systeemwanden. De ruimte is voorzien van een raam aan de zijde Eindhovenseweg. Er is een systeemplafond met TL-armaturen en lamellen als zonwering.

Daarnaast is er een ruime werkkamer gerealiseerd welke tevens als grote vergaderruimte kan dienen. Ook deze ruimte is afgewerkt met een royale raampartij aan de zijde van de Eindhovenseweg, vloerbedekking, radiatoren, ramen aan de ontvangsthal zijde en lamellen ten behoeve van zonwering.

Aan de kanaalzijde van het pand zijn een tweetal mooie werkruimten gelegen. Deze ruimten bieden uitzicht over het kanaal en de stadsbrug. De afwerking bestaat uit vloerbedekking, radiatoren, koeling, royale raampartijen met lamellen en een systeemplafond met TL-armaturen.

INDELING VERDIEPING
Eigen entree met intercom installatie, portaal met garderobe en trap naar de eerste verdieping.
Op de eerste verdieping circa 320 m2 bevinden zich 7 kantoorruimtes (werkplek voor 2 tot 3 personen per ruimte), grote vergaderkamer met zicht op de stadbrug (toegangspoort) van de gemeente Weert, pantry , archiefruimte, print/post/sorteer/patchruimte, 2x sanitaire voorziening met voorportaal.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 5.156,25 per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1994 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 710 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 19 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 710 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
710 m²
In units vanaf
710 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie, topkoeling

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.