Terug naar de resultaten
Stationsstraat 2 B in Weert 6001 CK

Stationsstraat 2 b

6001 CK Weert
Vraagprijs € 27.500,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Op een goede locatie in het verlengde van dé winkelstraat - en tevens verbindingsstraat naar het NS-intercitystation - in het centrum van Weert, is deze winkelruimte van circa 208 m² gelegen. Er zijn lokale ondernemers welke hier al jaren gevestigd zijn, onder andere een herenmodezaak, damesmode zaak, diverse horecagelegenheden, schoenenzaak en uitzendbureaus. De bereikbaarheid is goed. Het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 229 m² In units vanaf 229 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op een goede locatie in het verlengde van dé winkelstraat - en tevens verbindingsstraat naar het NS-intercitystation - in het centrum van Weert, is deze winkelruimte van circa 208 m² gelegen. Er zijn lokale ondernemers welke hier al jaren gevestigd zijn, onder andere een herenmodezaak, damesmode zaak, diverse horecagelegenheden, schoenenzaak en uitzendbureaus.

De bereikbaarheid is goed. Het NS-intercitystation alsmede het busstation zijn op korte loopafstand gelegen. De snelweg A2 met op- en afritten naar Eindhoven en Maastricht is op circa 10 autominuten gelegen. Weert heeft een regionaal verzorgend karakter met een totaal verzorgingsgebied van circa 100.000 inwoners (deels ook bestaande uit het Belgische achterland).

WINKELRUIMTE
Een winkelpui met een frontbreedte van circa 8,20 meter met veelal glaspartijen geeft u als ondernemer de ruimte om uw waar mooi uit te stallen en het winkelend publiek aan te trekken.

De winkelruimte is thans één open ruimte van circa 208 m² afgewerkt met een tegelvloer, systeemplafond met recent vervangen verlichtingsarmaturen en een tweetal verwarmingsunits. Verder is er aan de achterzijde een kantine waar eventueel wat opslagruimte te creëren is, voorzien van een eenvoudig keukenblok, alsmede een portaal met toiletruimte met fonteintje.

Er is toegang tot een gezamenlijk portaal waar de meterkasten van 3 winkelunits gesitueerd zijn, alsmede de ruimte waar de cv-installaties hangen.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 27.500,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1962 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 229 m² Verkoopoppervlakte 208 m² Frontbreedte 822 cm Diversen In units vanaf 229 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
229 m²
In units vanaf
229 m²
Verkoop vloeroppervlakte
208 m²
Frontbreedte
822 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.