Hermans Bedrijfsmakelaars B.V.

Wilhelminasingel 267
6001 GS Weert
Tel: 0495-451002
info@hermans-bedrijfsmakelaars.nl
Schoutlaan 30, 6002 EA Weert, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs op aanvraag
Schoutlaan 30 in Weert 6002 EA

Omschrijving

Recent opgeleverde, moderne en luxe afgewerkte kantoorruimten, gelegen op de eerste verdieping van dit oogstrelende pand op een mooie locatie op kantorenpark Centrum Noord.
Er zijn kantoren beschikbaar vanaf 30 m² en er zijn parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

Kantorenpark Centrum-Noord kenmerkt zich door een grote diversiteit aan kantoorgebouwen en een uiterst gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Weert alsmede op- en afritten van de A2 Maastricht-Eindhoven, de rijkswegen N266 (richting Helmond/A67) en N275 (richting Venlo) alsmede het Belgische achterland. Een bushalte is op circa 2 minuten afstand gelegen.

Bijzonderheden
- Alles is nieuw!
- Gezamenlijke, gemeubileerde vergaderruimte met presentatiescherm (digitaal reserveren);
- Gezamenlijke pantry en lunchgelegenheid;
- Glasvezel internetverbinding;
- Fraaie entree met promotiemogelijkheid en intercom;
- Herkenbaarheid middels mogelijkheid tot plaatsen vlaggenmast;
- Ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

BEDRIJFSRUIMTE
Entree aan de voorzijde van het pand met een royale ontvangstruimte voorzien van een welkomstscherm met de mogelijkheid uw bedrijf te presenteren. Aan de rechterzijde is de intercom beschikbaar, te bedienen vanuit alle separate kantoorruimten op de verdieping. Er is een gang welke u naar de naar de mooie trapopgang zal leiden. Op de verdieping is er een overloop met fraaie wachtruimte, dames- en heren toiletruimte en een separaat te huren archiefruimte.

Alle kantoren grenzen aan de gezamenlijke ruimte, zijnde de keuken. Er is een modern keukenblok geplaatst, voorzien van een spoelbak, boiler, koelkast, vaatwasser, combi-oven-/magnetron en een koffiemachine. Ter aanvulling is er een tafel aanwezig om gezellig een kop koffie te drinken of te lunchen. Zelfs aan het servies en het bestek is gedacht!

Aangrenzend is de mooie vergaderruimte gelegen, welke middels een elektronische agenda te reserveren is door huurders. Ook deze ruimte is gemeubileerd, voorzien van veel daglichttoetreding en er is een modern presentatiescherm voorzien.

De gezamenlijke ruimten zijn voorzien van een fraaie houtlook pvc-vloer, de kantoren en vergaderruimte zijn afgewerkt met vloerbedekking.

De kantoren zijn allen voorzien van prettige daglichttoetreding, aanvullend daarop is er LED-verlichting aangebracht, intercom, luchtbehandelingssysteem, diverse stopcontacten en data-aansluitingen. De afscheiding naar de gezamenlijke ruimte toe is middels fraaie glaspartijen om op alle fronten voor zoveel mogelijk licht te zorgen.

Er is een alarminstallatie voor de eerste verdieping, glasvezel internet, een eigen wifi-netwerk en separate verbindingen voor alle kantoren, zodat ook uw onderneming op deze locatie AVG-proof is!

Parkeren kan op eigen terrein, al dan niet met laadpalen voor hybride auto’s.
Als huurder heeft u de mogelijkheid om een vlaggenmast te laten plaatsen voor reclamedoeleinden.

Unit 1 52,50 m² € 750,00 per maand excl. BTW en excl. servicekosten
Unit 2 47,61 m² € 685,00 per maand excl. BTW en excl. servicekosten
Unit 3 41,48 m² € 595,00 per maand excl. BTW en excl. servicekosten
Unit 4 30,04 m² € 430,00 per maand excl. BTW en excl. servicekosten
Unit 5 46,28 m² € 665,00 per maand excl. BTW en excl. servicekosten

De servicekosten bedragen als verrekenbaar voorschot € 150,- exclusief BTW per maand en omvatten:
- onderhoud terrein en groenvoorziening;
- onderhoud installaties;
- onderhoud alarminstallatie en brandmeldinstallatie alsmede onderhoud blusmiddelen;
- verbruik energie (gas en elektriciteit) alsmede kosten verbruik water inclusief vastrecht;
- internet;
Prijspeil: 2018
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 150,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 218 m² Diversen In units vanaf 30 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig