Terug naar de resultaten
Seelenstraat 14 in Weert 6004 RL

Seelenstraat 14

6004 RL Weert
Vraagprijs € 50.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Ruim bedrijfspand met circa 2.046 m² bedrijfsruimte en 214 m² secundaire ruimten (o.a. kantoren, kantine en wasgelegenheid) gelegen op bedrijventerrein ‘Leuken-Noord’, parkeerplaatsen op eigen terrein goede ontsluitingen in diverse richtingen wordt te huur aangeboden.

Het terrein ‘Leuken-Noord’ kenmerkt zich door een goede strategische ligging ten opzichte van en naar diverse N-wegen,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2154 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Ruim bedrijfspand met circa 2.046 m² bedrijfsruimte en 214 m² secundaire ruimten (o.a. kantoren, kantine en wasgelegenheid) gelegen op bedrijventerrein ‘Leuken-Noord’, parkeerplaatsen op eigen terrein goede ontsluitingen in diverse richtingen wordt te huur aangeboden.

Het terrein ‘Leuken-Noord’ kenmerkt zich door een goede strategische ligging ten opzichte van en naar diverse N-wegen, het Belgische achterland, Duitsland alsmede de op- en afritten van de A2 Maastricht-Eindhoven.
Het centrum van Weert met een bovenlokaal verzorgingsniveau is gelegen op circa 5 autominuten. Weert beschikt over een intercitystation en er zijn busverbindingen op korte afstand gelegen.

Bijzonderheden
- Elektrische installatie met een capaciteit van 3 X 125A;
- Het geheel verkeerd in een prima staat van onderhoud;
- Goede ontsluitingen van en naar A2 en diverse N-wegen!

BEDRIJFSRUIMTE
Aan de voorzijde van het object is middels een elektrisch bedienbare overheaddeur de bedrijfsruimte te betreden.

De eerste ruimte is circa 495 m² groot, voorzien van klinkerverharding, twee nooddeuren, daglichttoetreding middels de voorgevel en zijgevels en beschikt over een kantine en portaal met rvs-wasbak en twee toiletten. De kantine is afgewerkt met een keukenblok, vaatwasser, radiator en opstelling meterkast en is tevens middels een buitendeur in de rechterzijgevel van het pand te bereiken.

Ook is er een doorgang (volledige hoogte van circa 5 meter) naar de tweede bedrijfsruimte.

De tweede bedrijfsruimte is 1.539 m² groot, tevens voorzien van klinkerverharding, daglichttoetreding middels de achter- en zijgevels, alsmede een lichtstraat. 4x nooddeur in de zijgevels, waarvan 2 dubbele nooddeuren.

De secundaire ruimten op de begane grond, welke bereikbaar zijn vanuit de bedrijfsruimte, bestaan uit een voorportaal met 2 toiletruimten. Doorloop naar receptie (19 m²) met keukenblokje en aansluitende kantoorruimte van circa 26 m². Achter de kantoorruimte is er nog een ruime kantoor-/vergaderruimte (totaal 60 m²) gelegen, afgewerkt met een bar, keukenblok en badkamer voorzien van geheel betegelde wanden, wastafel met spiegelkast, douche met cabine en duobloc. Voornoemde ruimten zijn allen voorzien van een tegelvloer.

De receptie is tevens bereikbaar middels een dubbele toegangsdeur in de rechter zijgevel van het object. Het kantoor en de kantoor-/vergaderruimte beschikken over royale raampartijen aan deze zijde van het pand, voor prettige daglichttoetreding.

Op de eerste verdieping is er een kantoorruimte van circa 9 m² beschikbaar, alsmede een kleine opslagruimte en open opslag op de verdiepingsvloer. Totaal 110 m² groot.

BUITENTERREIN
Het buitenterrein, gelegen aan de voorzijde van het pand, is afgewerkt met klinkerverharding. Het terrein is verder afgebakend met een hekwerk en middels een elektrisch bedienbare rolpoort, alsmede een looppoortje aan de voorzijde.

Het terrein aan de linkerzijde is niet afgebakend voor wat betreft het naastgelegen object, echter dient als vluchtweg voor beide panden. Aan de rechterzijde is er wel een hekwerk aanwezig.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 50.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1977 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 2154 m² Vrije hoogte 500 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 1962 m² Oppervlakte kantoorruimte 192 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 7 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, toilet, pantry
Oppervlakte
1962 m²
Vrije hoogte
500 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
192 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.