Terug naar de resultaten
Langstraat 32 in Weert 6001 CW

Langstraat 32

6001 CW Weert
Huurprijs € 2.100,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Op een goede locatie in dé A1-locatie winkelstraat – en tevens verbindingsstraat naar het NS-intercitystation- in het centrum van Weert, is deze winkelruimte van circa 166,4 m² gelegen.
Er zijn lokale ondernemers welke hier al jaren gevestigd zijn, onder andere een luxe herenmodezaak, damesmode, automatiek, schoenenzaak, maar de nodige landelijke ketens hebben hier al sinds jaar en dag hun...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 166 m²
Lees meer

Omschrijving

Op een goede locatie in dé A1-locatie winkelstraat – en tevens verbindingsstraat naar het NS-intercitystation- in het centrum van Weert, is deze winkelruimte van circa 166,4 m² gelegen.
Er zijn lokale ondernemers welke hier al jaren gevestigd zijn, onder andere een luxe herenmodezaak, damesmode, automatiek, schoenenzaak, maar de nodige landelijke ketens hebben hier al sinds jaar en dag hun filiaal open! Denk hierbij onder andere aan Rituals, De Tuinen, Douglas, Blokker en Pearle.

De bereikbaarheid is goed. Het NS-intercitystation alsmede het busstation zijn op loopafstand gelegen. De snelweg A2 met op en afritten naar Eindhoven en Maastricht is op circa 10 autominuten gelegen. Weert heeft een regionaal verzorgend karakter met een totaal verzorgingsgebied van circa 100.000 inwoners (deels ook bestaande uit het Belgische achterland).

Bijzonderheden
- Gelegen in dé winkelstraat van Weert met veel lokale ondernemers en landelijke ketens!
- Aanloopstraat naar het centrum van- en naar het NS-intercitystation;
- Voldoende etalagemogelijkheden door de moderne winkelpui in de mooie karakteristieke gevel;
- Diverse invullingen mogelijk;
- Horeca, detailhandel, zakelijke, maatschappelijke en overige dienstverlening.

WINKELRUIMTE

Een moderne winkelpui in een mooie karakteristieke voorgevel geeft u als ondernemer de ruimte om uw waar mooi uit te stallen en het winkelend publiek aan te trekken.

De winkelruimte is thans één open ruimte van circa 145 m² afgewerkt met een gietvloer voor een strakke uitstraling. Verder is de ruimte voorzien van voorzetwanden met mogelijkheid tot het plaatsen van schappen, recent vervangen verlichtingsarmaturen, ingebouwde geluidsinstallatie, een alarminstallatie en een beveiligingsrolluik.

Vanuit de winkelruimte is er toegang tot het magazijn (totaal 21,4 m²) waar tevens de pantry en toilet gelegen zijn. Ook de opstelling van de cv-installatie is in deze ruimte gerealiseerd. Geheel betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje.

Als laatste is er een eenvouding keukenblok, radiator en lichtkoepel aanwezig, waarbij er voldoende ruimte blijft voor opslagmogelijheden in deze ruimte.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.100,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1920 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 166 m² Verkoopoppervlakte 145 m² Frontbreedte 675 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
166 m²
Verkoop vloeroppervlakte
145 m²
Frontbreedte
675 cm
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.