Hermans Bedrijfsmakelaars B.V.

Wilhelminasingel 267
6001 GS Weert
Tel: 0495-451002
info@hermans-bedrijfsmakelaars.nl
Hoolstraat 9 - 11, 6006 SL Weert, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 27,50 p.m² p.j.
Hoolstraat 9 - 11 in Weert 6006 SL

Omschrijving

Dit complex is in 2018 gebouwd en is eventueel in delen te huur! De totale oppervlakte bedraagt circa 1.993 m². Verhuur vanaf circa 500 m² is bespreekbaar, afhankelijk van de huurtermijnen.

Het terrein ‘Hoolstraat’ kenmerkt zich door een goede strategische ligging ten opzichte van en naar diverse N-wegen, het Belgische achterland, Duitsland alsmede de op- en afritten van de A2 Maastricht-Eindhoven. De afgelopen jaren zijn er op dit terrein diverse oude panden gesloopt die plaats hebben gemaakt voor nieuwe, moderne bedrijfspanden. Op dit kleinschalige bedrijventerrein zijn er aan de rand nog diverse bedrijfswoningen gelegen en zijn er nog enkele kavels beschikbaar voor nieuwbouw.

Het centrum van Weert met een bovenlokaal verzorgingsniveau is gelegen op circa 5 autominuten. Weert beschikt over een intercitystation en er zijn busverbindingen op korte afstand gelegen.

Bijzonderheden:
- Het geheel verkeerd in een prima staat van onderhoud;
- Grote, afsluitbare toegangspoort aan de voorzijde;
- Maatwerk mogelijk door de flexibele indelingsmogelijkheden;
- Diverse parkeermogelijkheden op eigen terrein. Eventueel is in overleg meer buitenterrein bij te huren.

BEDRIJFSRUIMTE
Royale bedrijfsruimte van in totaal circa 1.993 m² met maar liefst 4 brede, elektrisch bedienbare sectionaalpoorten van 6,27 meter breed en 4,5 meter hoog. De bedrijfsruimte kenmerkt zich door de grote hoeveelheid lichtinval door de licht doorlatende panelen in het dak. De wanden zijn eveneens in wit uitgevoerd, waardoor het geheel een lichte uitstraling krijgt. Naast elke sectionaalpoort is er nog een aparte loopdeur.

In overleg en onder voorwaarden is het aanbrengen van extra voorzieningen bespreekbaar. Thans zijn er geen toiletvoorzieningen aanwezig.

BUITENTERREIN
Het buitenterrein vanaf de rechter gevel van het pand tot aan de “molgoot” op het terrein is gemeenschappelijk. Dit betekent dat hier ook andere (medehuurders) gebruik van maken. Het terrein rechts van de molgoot blijft vooralsnog bij de huidige eigenaar in gebruik. Verhuurder is onder voorwaarden mogelijk bereid om extra vierkante meters buitenterrein te verhuren.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 27,50 per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1993 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 1993 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 500 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig