Hermans Bedrijfsmakelaars B.V.

Wilhelminasingel 267
6001 GS Weert
Tel: 0495-451002
info@hermans-bedrijfsmakelaars.nl
Noordkade 4 4a, 6003 ND Weert, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs op aanvraag
Noordkade 4 4A in Weert 6003 ND

Omschrijving

In dit fraaie kantoorpand zijn er nu diverse representatieve units beschikbaar in de grootte van circa 20 m² tot circa 44 m². U wordt volledig ontzorgd en u bent gehuisvest op één van de meest prominente kantoorlocaties van Weert. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere units te huren!

LOCATIE
Het object is gelegen op een zeer aansprekende locatie aan de rand van het centrum van Weert, grenzend aan kantorenpark Centrum-Noord alsmede de woonwijk Molenakker. Het pand biedt uitzicht op het kanaal, de passantenhaven en de Stadsbrug van Weert.

BEREIKBAARHEID
De locatie is prima bereikbaar met de auto. Via de A2 is het pand binnen 5 minuten bereikbaar. Een tweetal bushaltes zijn bereikbaar in aan de Kasteelsingel en Schoutlaan op circa 5 minuten loopafstand. Weert beschikt tevens over een NS-intercitystation, gelegen op circa 15 tot 20 minuten loopafstand.

BESTEMMING
De bestemming van het pand is kantoor. Op ons kantoor zijn de bestemmingsplanvoorschriften ter inzage.

PARKEREN
Er zijn circa 16 parkeerplaatsen beschikbaar, waarbij de verhuurder voor elke unit 1 parkeerplaats beschikbaar stelt. De overige parkeerplaatsen blijven deels bij verhuurder in gebruik en zijn deels bestemd voor bezoekers.

Eveneens kan er geparkeerd worden in de parkeerhavens aan de Noordkade of langs de straat. Hier geldt gratis parkeren. Aan de overzijde van de Eindhovenseweg is aan de Suffolkweg nog een openbaar, gratis parkeerterrein.

STAAT VAN ONDERHOUD
Binnen Goed
Buiten Goed

GAS-WATER - EN ELEKTRAVERBRUIK
Gas, water- en elektravoorzieningen zijn aanwezig. Aansluiting op het gemeentelijke riool. Verwarming van het pand geschiedt middels radiatoren. Tevens is er topkoeling aanwezig en beschikt het pand over glasvezel.

INDELING BEGANE GROND
Overdekte entree met dubbele toegangsdeur tot de royale ontvangsthal en trap naar eerste verdieping. Tevens zijn hier de twee meterkasten, garderobe, portaal met twee toiletruimten en het bedieningspaneel voor het alarm aanwezig.

De ontvangsthal is afgewerkt met een fraaie natuurstenen vloer, vide en toegang tot alle kantoorruimten, zowel op de begane grond alsook eerste verdieping.

Naast deze werkruimte is de kantine gelegen, uitgerust met een fraaie keukenopstand.

De kantoren in de ronding aan de Stadsbrug hebben een fenomenaal uitzicht over het water, de brug en de directe omgeving. Verder is er op de begane grond nog een algemene spreekkamer/vergaderkamer, welke aan de huurders beschikbaar wordt gesteld (reservering via online agenda). De grote kantoorunit aan de zijde van de Eindhovenseweg kenmerkt zich door de grote raampartijen en het zicht op de entreehal.

INDELING VERDIEPING
Eigen entree met intercom installatie, portaal met garderobe en trap naar de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping bevinden zich 6 kantoorruimtes waarvan er 4 beschikbaar zijn voor verhuur, grote vergaderkamer, pantry, archiefruimte, print/post/sorteer/patchruimte, sanitaire voorziening (dames- en heren) met voorportaal.

ALGEMEEN
De eigenaar zal de komende periode het object gaan voorzien van een aantal verbeteringen, zoals onder andere dubbele internetverbinding, intercominstallatie per te verhuren unit, nieuwe vloerafwerking in de kantoren.

De eigenaar zal zelf tevens een aantal units in gebruik gaan nemen binnen dit fraaie complex. Daarnaast zijn er nog een achttal units voor de verhuur beschikbaar. Verhuurder zal een voorziening ter beschikking stellen voor uniforme reclame-uitingen. Uitingen aan de gevel van het pand zijn niet toegestaan.

Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak om te kijken welke unit u het beste past! Wie weet onderneemt u binnenkort vanuit deze bijzondere locatie.

SERVICEKOSTEN
De verhuurder verzorgt de volgende leveringen en diensten welke in de vorm van servicekosten maandelijks worden doorbelast aan de huurder:
- Glasbewassing binnen en buiten;
- Tuinonderhoud;
- Schoonmaak algemene ruimten (exclusief eigen ruimte);
- Verlichting algemene ruimten;
- Verlichting eigen ruimten;
- Gas, water, elektra;
- Gemeentelijke belastingen;
- Alarm plus doormelding (inclusief keuringen);
- Brandpreventie middels haspels, blussers en mogelijk brandmeldcentrale;
- Internet.

HUURPRIJZEN
Begane grond:
Kantoor 1: 31,1m² VERHUURD
Kantoor 2: 39,5m² VERHUURD
Kantoor 3: 44 m² € 932,09 excl. BTW en incl. servicekosten
Kantoor 4: in gebruik bij verhuurder
Kantoor 5: 16,6m² VERHUURD
Kantoor 12: 32,7 m² € 692,71 excl. BTW en incl. servicekosten

Eerste verdieping:
Kantoor 6+7: in gebruik bij verhuurder
Kantoor 8: 20,9m² € 451,33 per maand excl. BTW en incl. servicekosten
Kantoor 9: 21,1m² VERHUURD
Kantoor 10: 44m² € 932,09 excl. BTW en incl. servicekosten
Kantoor 11: 40,8m² € 779,17 per maand excl. BTW en incl. servicekosten
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1994 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 520 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 16 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 17 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig