Terug naar de resultaten
Edisonlaan 27 in Weert 6003 DB

Edisonlaan 27

6003 DB Weert
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Op zoek naar kantoorruimte in een bedrijvenverzamelgebouw, gelegen op een zeer aansprekende zichtlocatie op Bedrijventerrein Kampershoek in Weert? Verhuurder kan maatwerkoplossingen bieden voor u als ondernemer. Vanaf 29,5 m² zijn er kantoren beschikbaar. Een bemande balie/receptie voor ontvangst van uw klanten of zelfs ontvangen en verzenden van uw pakketjes. Het geheel is op zeer korte afstand...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 285 m² In units vanaf 30 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Op zoek naar kantoorruimte in een bedrijvenverzamelgebouw, gelegen op een zeer aansprekende zichtlocatie op Bedrijventerrein Kampershoek in Weert? Verhuurder kan maatwerkoplossingen bieden voor u als ondernemer. Vanaf 29,5 m² zijn er kantoren beschikbaar. Een bemande balie/receptie voor ontvangst van uw klanten of zelfs ontvangen en verzenden van uw pakketjes. Het geheel is op zeer korte afstand gelegen van de op- en afritten A2 Eindhoven-Maastricht alsmede het centrum van Weert en uitvalswegen richting Helmond en Venlo.

De locatie is prima bereikbaar met de auto. Via de A2 is het pand binnen 3 minuten bereikbaar. Een bushalte is op circa 2 minuten loopafstand afstand gelegen. Weert beschikt tevens over een NS-intercitystation.

Bijzonderheden:
- Zeer aansprekende zichtlocatie op korte afstand van de A2 Eindhoven-Maastricht;
- Parkeerplaatsen zijn op eigen terrein beschikbaar, waarbij de verhuurder voor elke unit 2 parkeerplaats beschikbaar stelt;
- Bemande balie/receptie voor ontzorgen;
- Verhuurder zal een voorziening ter beschikking stellen voor uniforme reclame-uitingen.

INDELING BEGANE GROND
Entree aan de voorzijde van het pand, met dubbele toegangsdeur tot de royale ontvangsthal met bemande balie/receptie. Achter de balie/receptie zal er een fraaie wand ontstaan met logo’s van de huurders binnen het pand. De ontvangsthal is afgewerkt met een fraaie natuurstenen vloer, garderobe, vide, balie en toegang tot alle kantoorruimten en de toiletruimte.

Op de begane grond zijn er een drietal kantoren beschikbaar van respectievelijk 40,3 m², 44,7 m² en 29,5 m². De ruimten zijn afgewerkt met een fraaie laminaatvloer, lamellen en diverse hanglampen en spots (LED-verlichting), welke naar wens en in overleg met huurder opgehangen kan worden, na plaatsing meubilair. Een aantal kantoren zijn tevens voorzien van inbouwkasten.

INDELING VERDIEPING
Achter de balie/receptie is de trap naar de eerste verdieping gelegen. U komt uit op een ruime overloop met twee toiletruimten en een pantry.

Thans zijn er 2 kantoren van 71,1 m² en 42,9 m² beschikbaar, waarbij verhuurder het grootste kantoor kan splitsen, indien dit wenselijk is. Er is een gezamenlijke vergaderruimte van 28,1 m² waar huurders gebruik van kunnen maken.

SERVICEKOSTEN:
De verhuurder verzorgt de volgende leveringen en diensten welke in de vorm van servicekosten maandelijks worden doorbelast aan de huurder:
- Glasbewassing binnen en buiten;
- Tuinonderhoud;
- Schoonmaak algemene ruimten (exclusief eigen ruimte);
- Verlichting algemene ruimten;
- Verlichting eigen ruimten;
- Gas, water, elektra;
- Alarm plus doormelding (inclusief keuringen);
- Brandpreventie;
- Internet.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1996 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 285 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 30 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
285 m²
In units vanaf
30 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Verzamelgebouw
Receptie, vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.