Terug naar de resultaten
Graafschap Hornelaan 180 Ged. in Weert 6004 HT

Graafschap Hornelaan 180 ged.

6004 HT Weert
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

In dit fraaie, prominente kantoorgebouw zijn instapklare kantoorruimten te huur. Verhuurder kan vanaf 218 m² maatwerkoplossingen bieden voor u als ondernemer. Heeft u behoefte aan een volledige etage of slechts een deel daarvan? We bespreken graag de mogelijkheden! Het geheel is gelegen op bedrijventerrein ‘Leuken-Noord’ op korte afstand van de op- en afritten A2 Eindhoven-Maastricht alsmede het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1827 m² In units vanaf 218 m² Aantal lagen 5
Lees meer

Omschrijving

In dit fraaie, prominente kantoorgebouw zijn instapklare kantoorruimten te huur. Verhuurder kan vanaf 218 m² maatwerkoplossingen bieden voor u als ondernemer. Heeft u behoefte aan een volledige etage of slechts een deel daarvan? We bespreken graag de mogelijkheden!
Het geheel is gelegen op bedrijventerrein ‘Leuken-Noord’ op korte afstand van de op- en afritten A2 Eindhoven-Maastricht alsmede het centrum van Weert en uitvalswegen richting Helmond en Venlo.

De locatie is prima bereikbaar met de auto. Via de A2 is het pand binnen 5 minuten bereikbaar. Een bushalte is op circa 8 minuten loopafstand afstand gelegen. Weert beschikt tevens over een NS-intercitystation.

Het kantoorgebouw (exclusief bedrijfsruimten) is eventueel ook te koop. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bijzonderheden
- Prominent kantoorgebouw!
- Instapklaar;
- Liftinstallatie;
- Elke etage is voorzien van een pantry, reproruimte en toiletgroep;
- Op korte afstand gelegen van de A2 Eindhoven-Maastricht;
- Parkeerplaatsen zijn op eigen terrein beschikbaar;
- Bemande balie/receptie, indien gewenst.

INDELING
Fraaie overdekte entree aan de voorzijde van het pand, welke toegang geeft tot een tochtportaal en uiteindelijk de indrukwekkende entreehal. De entreehal is voorzien van een balie/receptie, fraaie glazen lift en toegang tot 2 trappartijen, diverse kantoren alsmede pantry en toiletruimten.

Elke verdieping is voorzien van een open galerij met uitzicht op de entreehal met atrium voor fijne lichtinval. Het is mogelijk middels een van de trappartijen of met de lift de diverse verdiepingen te bereiken.
Ook is er op elke verdieping een pantry, reproruimte en dames- en herentoiletgroep voorzien. De kantoren zijn allemaal voorzien van nette vloerbedekking, radiatoren, systeemplafond met verlichting, centraal ventilatiesysteem en daglichttoetreding middels royale raampartijen. De raampartijen zijn tevens voorzien van zonnescreens.

Er zijn diverse parkeerplaatsen beschikbaar of het afsluitbare buitenterrein aan de voorzijde van het pand.

SERVICEKOSTEN
Verhuurder zal in overleg met huurder diensten en servicekosten bepalen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1992 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1827 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 218 m² Aantal lagen 5 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1827 m²
In units vanaf
218 m²
Aantal verdiepingen
5
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
Verzamelgebouw
Receptie
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring