Terug naar de resultaten
Nieuwe Markt 2 C in Weert 6001 EL

Nieuwe Markt 2 c

6001 EL Weert
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Op een toplocatie met optimale zichtbaarheid tussen de H&M en HEMA ligt deze winkelruimte van circa 85 m² met circa 69 m² kelderruimte. De Nieuwe Markt grenst aan de overdekte winkelpassage ‘De Munt’, met een ruim winkelaanbod, en waar zowel landelijke ketens alsook lokale winkels en horeca gevestigd zijn. Het open plein met diverse groenvoorzieningen, volwassen bomen, zitgelegenheden en de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 85 m² In units vanaf 85 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op een toplocatie met optimale zichtbaarheid tussen de H&M en HEMA ligt deze winkelruimte van circa 85 m² met circa 69 m² kelderruimte.

De Nieuwe Markt grenst aan de overdekte winkelpassage ‘De Munt’, met een ruim winkelaanbod, en waar zowel landelijke ketens alsook lokale winkels en horeca gevestigd zijn. Het open plein met diverse groenvoorzieningen, volwassen bomen, zitgelegenheden en de gezellige terrasjes zorgt altijd voor een levendige uitstraling.

Winkelcentrum De Munt heeft een belangrijke trekker aan zich weten te binden, namelijk een vestiging van H&M. Verder is het winkelcentrum compleet vernieuwd heeft vanuit de Nieuwe Markt een hele frisse entree. Bent u dé ondernemer die hier kansen ziet om midden tussen al deze trekkers uw eigen zaak te exploiteren?

De bereikbaarheid is goed. Zo is het NS-intercitystation op loopafstand gelegen, evenals het busstation. De snelweg A2 met op en afritten naar Eindhoven en Maastricht is op circa 10 autominuten gelegen. Weert heeft een regionaal verzorgend karakter met een totaal verzorgingsgebied van circa 100.000 inwoners (deels ook bestaande uit het Belgische achterland). Parkeren is ideaal, want op circa 100 meter is de parkeergarage Ursulinencomplex gelegen en zijn er langs de Singelring van Weert parkeervoorzieningen aanwezig (betaald parkeren).

BIJZONDERHEDEN
- Zeer goede zichtlocatie met een leuke frontbreedte van circa 6,40 meter!
- Gelet op de ligging en het bestemmingsplan zijn er heel veel invullingen denkbaar!
- Achteringang voor laden/lossen.

WINKELRUIMTE
Middels dubbele openslaande deuren in de volledig glazen pui aan de voorzijde van het pand is de winkelruimte te bereiken. Het betreft thans een casco open ruimte van circa 85 m², welke toegang geeft tot de trap naar de kelderruimte alsmede (nood)deur aan de achterzijde van het pand.

De grote raampartijen aan de voorzijde geven voldoende mogelijkheden voor etaleren of adverteren. Ook komt er een flinke dosis daglicht naar binnen door deze ramen.

De kelderruimte is thans 69 m² groot, met voorzieningen als een keukenblok alsmede toiletruimte.

Deze ruimte is voor u een blanco canvas om er iets moois van te maken! Wij zijn graag bereid om samen met u te kijken naar een mooie invulling! Nadere afwerking zal door huurder verzorgd moeten worden. Verhuurder is bereid onder voorwaarden hierover mee te denken.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1958 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 85 m² Verkoopoppervlakte 85 m² Frontbreedte 640 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 85 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. Casco Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
85 m²
In units vanaf
85 m²
Verkoop vloeroppervlakte
85 m²
Frontbreedte
640 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring