Terug naar de resultaten
Maaspoort 15 in Weert 6001 BN

Maaspoort 15

6001 BN Weert
Huurprijs € 1.500,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

MAASPOORT 15, WEERT Winkelruimte van 338 m² met diverse secundaire ruimten (108 m²), gelegen op een goede zichtlocatie aan de Maaspoort in Weert. De huurprijs voor deze winkelruimte is € 1.500,- per maand excl. BTW. Er bestaat de mogelijkheid om de ruimte uit te breiden met een extra winkelruimte/bedrijfsruimte van 286m² met een secundaire ruimte (61m²). ENERGIELABEL A! Door het installeren van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 446 m² In units vanaf 446 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

MAASPOORT 15, WEERT

Winkelruimte van 338 m² met diverse secundaire ruimten (108 m²), gelegen op een goede zichtlocatie aan de Maaspoort in Weert. De huurprijs voor deze winkelruimte is € 1.500,- per maand excl. BTW.
Er bestaat de mogelijkheid om de ruimte uit te breiden met een extra winkelruimte/bedrijfsruimte van 286m² met een secundaire ruimte (61m²).

ENERGIELABEL A! Door het installeren van een warmtepomp en zonnepanelen profiteert huurder van lage energiekosten!

MAATWERK AANBIEDING MOGELIJK
Verhuurder is onder voorwaarden bereid om mee te denken in eventuele aanpassing in indeling en inrichting van het gehuurde. Mocht het pand voor u te groot zijn, behoort een gedeeltelijke invulling tot de mogelijkheden. Verhuurder gaat hiervoor graag het gesprek met u aan om te komen tot een maatwerk invulling.

De Maaspoort is van oudsher een populaire straat in Weert, zowel bij ondernemers alsook bij consumenten. Deze straat wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan (met name lokale) ondernemers waarbij er een leuke mix is gecreëerd van zowel food en non-food. Zo bevindt er zich onder andere een vestiging van Action, dierenspeciaalzaak, bloemisterij, assurantiekantoor, ijssalon en kapsalons. Voor ieder wat wils! De bestemming van dit pand is Centrum. De kracht van de Maaspoort is de parkeergelegenheid direct aan de winkels! Ook de omliggende wijken, alsmede ook het centrum is prima bereikbaar.

De bedrijfsruimte is zeer gunstig gelegen aan een toegangsweg naar het centrum van Weert. Het NS-station is op circa 10 minuten loopafstand gelegen, alsook diverse bushaltes, naar de omliggende wijken en/of dorpen.

Bijzonderheden
-ENERGIELABEL A!
-Door het installeren van een warmtepomp en zonnepanelen profiteert huurder van lage energiekosten!
-Gunstige ligging in een populaire winkelstraat met veel verkeersbewegingen;
-Parkeren recht voor de deur!
-Goede bereikbaarheid zowel per auto, fiets en bus, met het NS-intercitystation op loopafstand;

INDELING
Het pand is aan de voorzijde voorzien van een winkelpui met frontbreedte 7,60 meter, met dubbel gelaagd glas en zonwering. U treedt de winkelruimte binnen door een dubbele toegangsdeur.

De volledige winkel is voorzien van vloerbedekking en een systeemplafond met armaturen en speakers. Daglichttoetreding is er via de ramen in de voorgevel en middels twee grote dakkoepels achter in de winkelruimte.

Tegen de wanden zijn stellingen geplaatst als wandafwerking.

De winkelruimte heeft een L-vorm.

Verder in de winkel is er tevens gewerkt met niveauverschillen welke de ruimte een speelse uitstraling geven.

Er is een pantry met aansluitende toiletruimte beschikbaar, vooraan in de winkel.

Berging/magazijn
Magazijn welke inpandig via twee toegangen bereikbaar is. Aan de voorzijde is het magazijn bereikbaar via een gemeenschappelijke binnenplaats, waarvan de huurders van Maaspoort 13 en 15, alsmede ook de huurders van de bovengelegen wooneenheden gebruik maken.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1928 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 446 m² Verkoopoppervlakte 338 m² Frontbreedte 760 cm Energie Energieklasse A Energie einddatum 01-01-2029 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 446 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Bedrijfsruimte Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
446 m²
In units vanaf
446 m²
Verkoop vloeroppervlakte
338 m²
Frontbreedte
760 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Functie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Betonvloer
Oppervlakte
347 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.