Terug naar de resultaten
Biest 37 in Weert 6001 AP

Biest 37

6001 AP Weert
Huurprijs € 3.300,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Ruim opgezette kantoor-/praktijkruimte met binnentuin, gelegen aan de Biest in Weert, op zeer korte afstand van het centrum van Weert alsmede de op- en afritten A2 Eindhoven-Maastricht wordt te huur aangeboden. Het object is gelegen op zeer korte afstand van het centrum van Weert. Er zijn voldoende verkeersbewegingen welke de bekendheid van uw te vestigen onderneming ten goede zullen komen. Het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 416 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Ruim opgezette kantoor-/praktijkruimte met binnentuin, gelegen aan de Biest in Weert, op zeer korte afstand van het centrum van Weert alsmede de op- en afritten A2 Eindhoven-Maastricht wordt te huur aangeboden.

Het object is gelegen op zeer korte afstand van het centrum van Weert. Er zijn voldoende verkeersbewegingen welke de bekendheid van uw te vestigen onderneming ten goede zullen komen. Het pand is goed bereikbaar met eigen vervoer alsook met het openbaar vervoer. Er zijn parkeervoorzieningen op eigen terrein en er zijn vele parkeerhavens langs de Biest, waar men
betaald ka parkeren.

Bijzonderheden
- Alle kantoren hebben zicht op de fijne groene binnentuin;
- Gunstig gelegen op korte afstand van het centrum en uitvalswegen;
- Parkeren op eigen terrein! Circa 5 parkeerplaatsen op eigen terrein, in de parkeerhavens aan de Biest kan men betaald parkeren of middels vergunning.

KANTOREN
Middels de overdekte entreepartij en een tochtportaal met meterkast is de ontvangstruimte te bereiken. U komt uit in de ontvangsthal met balie en wachtruimte. Vanuit deze ontvangsthal zijn alle ruimten te bereiken.

De kantoren zijn voorzien van een grindvloer, systeemplafond met armaturen, radiatoren, lamellen en zicht op de binnentuin.

Via de balie is de achterliggende kantoorruimte van 32,7 m² met kluisruimte bereikbaar, alwaar circa 4 werkplekken gestationeerd zijn. Deze is tevens vanuit de gang bereikbaar, gelegen aan de linkerzijde van de balie. Deze gang geeft op zijn beurt weer toegang aan alle ruimten gelegen in deze vleugel en is voorzien van lichtkoepels voor prettige daglichttoetreding.

Aan de overzijde van de genoemde kantoorruimte is een spreekkamer (6,1 m²) gelegen, welke geen daglichttoetreding heeft, maar is voorzien van vloerbedekking, radiator, stucwerk, systeemplafond met spots en ventilatie.

In de gang is er een copy-hoek gerealiseerd middels een lage systeemwand. Achter de copy-hoek is de garderobe met lichtkoepel gelegen alsmede de 3 toiletruimten.
De toiletruimten zijn allen voorzien van een tegelvloer, geheel betegelde wanden, fonteintje, ventilatie en duobloc.
Aan de rechterzijde van de gang is een poetskast gelegen, waarnaast een spreekkamer van 8,1 m² te bereiken is, met fraai groen zicht op de binnentuin.

Als laatste ruimte in deze vleugel is er het directiekantoor gelegen, voorzien van veel ramen met lamellen, zicht op de binnentuin, alsmede een deur om de tuin te betreden. Deze kantoorruimte is 21,7 m² groot.

Aan de rechterzijde van de balie is nog een gang gelegen welke toegang geeft tot de ruimten in deze vleugel.
Als eerste een archiefruimte (3,9 m²) waar momenteel tevens de patchkast en de server staan opgesteld. Naast de archiefruimte is de zeer royale kelder van 67,5 m² gelegen, bereikbaar middels een vaste trap. Deze kelder is thans ook als archiefruimte in gebruik.

De gang biedt nog ruimte aan een drietal kantoren met zicht op de binnentuin. De kantoren zijn resp. 24,8 m², 27,2 m² en 27,2 m² groot en bieden, indien gewenst, ruimte aan circa 4 werkplekken.

De grote kantoortuin van 77,4 m² is gelegen aan het einde van deze gang. Ook hier is er daglichttoetreding middels ramen met zicht op de binnentuin, alsmede ramen hoog in de zijgevel van het pand. De kantoortuin is voorzien van de pantry waar een keukenblok met boiler en bergkastjes is gerealiseerd.
Daarnaast is er via de kantoortuin een bergruimte bereikbaar van11,4 m² welke 4.20 m hoog is en derhalve voor veel bergruimte zorgt.

BUITENTEREIN
Naast de overdekte entree is een berging gelegen, waar de cv-installatie gesitueerd is.
Het buitenterrein biedt ruimte aan circa 5 auto’s en er is voldoende ruimte voor het plaatsen van diverse fietsen voor het kantoorpand.

Indien nodig kan men in de parkeerhavens aan de Biest parkeren, alwaar betaald parkeren of vergunning parkeren van toepassing is.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 3.300,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1985 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 416 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
416 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring